Harput Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Harput Holding personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilan yayınladı. Mavi ve Beyaz yaka personel alımı için yayınlanan iş ilanları haberimizde.

Harput Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Bursa ilinde faaliyetlerini sürdürmekte olan holding 1958 yılında Elazığ'da kuruldu 80'li yıllarda Merkezini Bursa'ya taşıyarak sanayileşme sürecinin temellerini attı. Özellikle tekstil sektöründe faaliyetlerine yoğunlaşan Harput Holding yapmış olduğu yatırımlar ile sektörde ciddi büyüme kat ederek Bursa iline üretim fabrikalarını kurdu. Tekstil sektöründe ihracatta önemli bir rol üstlenen Harput Holding kurmuş olduğu fabrkalarında sektörde çalışmak isteyenlere iş imkanları sunmaktadır. Tekstil sektöründe edindiği birikimi farklı sektörlere taşıyarak inşaat,sigorta,enerji ve kimya sektörlerinede yatırımlar yaparak çalışan sayısını artırdı. Özellikle Bursa'da bulunan çeşitli fabrikaları için takım arkadaşları arayan Harput Holding İş İlanlarını inceleyip başvuru yapabilirsiniz.

Harput Holding personel alımı faaliyetlerini sürdürmekte olduğu tüm şirketlerinde yapılıyor, dolayısı ile üretim elemanından güvenlik görevlisine depo personelinden mühendise kadar her sınıftan insanlar için iş olanakları sunmaktadır. Bursa ilinde yaşıyor veya bu ilde yaşayabilecek durumunuz varsa Harput Holding iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Şimdi dilerseniz yayında olan ilanlardan bir kaçını listeleyelim.

Harput Holding İş İlanları

 Erkek Mavi Yaka Genel Başvuru İlanı,
 Bellboy,
 Otel Satış Pazarlama Müdürü
 Güvenlik Görevlisi,
 Tekstil Mühendisi.

Harput Holding alım yapacağı kadroları yukarıda sıraladık. Elbette yukarıda verdiğimiz pozisyonlar sizler için yayında olan 15 ader iş ilanı arasından seçtiklerimiz diğer yayında olan ilanlarıda incelemenizi öneriyoruz. Genellikle personel alımlarını Bursa ilinde yapan Harput Holding alım yapacağı kadrolar hakkında her hangi bir sayı vermemiştir. İhtiyaçlarına göre işçi, ofis personeli,aşçı,temizlik personeli farklı niteliklerde personel alan firmaya başvuru yapmak için sayfanın altındaki linki kullanabilirsiniz.

Harput Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/harput-holding-is-ilanlari-c5701-p30584/

 
Bursa Tekstil Sanayi Açık İş İlanları 2017 Harput Holding Açık Pozisyonlara Başvuru Tekstil Fabrikaları Mavi Yaka İşçi Alımı 2017 Tekstil Fabrikaları Üretim Elemanı Alımı İlanları Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ercan abic     2020-09-02 Guvenlik isine ihtiyacim var ne olur yardimci olun
engin     2017-11-28 askerlik yapmısım sicil kaydım temiz
Mustafa Harput     2016-11-02 Yurtdışı Caterıng yanı yemek tasorenlık ısı yapıyorum bılgınıze