HABAŞ Sınai Gaz Endüstri Personel Alımı 2017

Türkiye'nin en büyük Sanayi ve Endüstri şirketlerinden biri olan sektörün lider firması HABAŞ Sınai personel alım yapıyor. Tıbbi gaz üretimi yapan firma ülkemizin tüm bölgelerinin gaz ihtiyacını karşılamaktadır.

HABAŞ Sınai Gaz Endüstri Personel Alımı 2017

Türkiye'nin en büyük Sanayi ve Endüstri şirketlerinden biri olan sektörün lider firması HABAŞ Sınai personel alım yapıyor. Tıbbi gaz üretimi yapan firma ülkemizin tüm bölgelerinin gaz ihtiyacını karşılamaktadır. Üretim fabrikasının olduğu İzmir'de sürekli olarak ilanlar yayınlayarak bölgede istihdama ciddi katkı sağlamaktadır. Bünyesine üretim işçisinden mühendise kadar farklı kadrolarda alımlar yapan firma 2017 yılı içerisinde ihtiyacı olan personelleri yine internet üzerinden yapılacak başvurular ile alınacaktır.

HABAŞ İnsan Kaynakları elbette alımlarını sadece izmir fabrikası için yapmıyor. Hatay Dörtyol, İzmit, Bursa, Elazığ, Bilecik ve Ankara'da bulunan tesisleri içinde alımlar yapmaktadır. Eğer sizde Habaş gibi büyü bir firmada çalışmak istiyorsanız yayında olan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Endüstri Meslek Liselerinin Tesviye, Motor, Makine, Döküm, İzabe, Elektrik gibi bölümlerinden mezun olan ve 35 yaşını aşmamış olan adaylar firmaya iş başvurusu yapabilirler.

HABAŞ Sınai İş İlanları

⇒ Genel Başvuru,
⇒ İşçi,
⇒ Acil Tıp Teknisyeni,
⇒ İş Güvenliği Uzmanı.

HABAŞ kariyer sitesi üzerinden iş ilanlarını yukarıdaki gibi yayınlamıştır. Bu ilanlarla birlikte resmi internet sitesi üzerinden genel başvuru formu ilede cv almaya devam ediyor. Sizde aşağıdaki linki kullanarak genel başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

http://habas.com.tr/ik-habas.aspx

 
İşçi Alımı Yapan Fabrikalar Ağır Sanayi Fabrika Sağlıkçı Alımı 2017 Ağır Sanayi İşçi Alımı Fabrika Başvurusu İzmir HABAŞ Fabrika İşçi İlanları 2017 Habaş İşçi Alımı Personel İşçi Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ferhat kucuksariyildiz     2019-08-01 Sofor olarak çalışmak isterim ehliyet e+ş src 2 4 PISIKOTEKNIK var ankara da ikamet ediyorum uzun yol deneyimim var