Gürsoy Şirketler Grubu Personel Alımı İş İlanları 2017

Merhaba değerli okurlarımız ülke genelinde çok sayıda sektörde faaliyetlerini sürdüren Gürsoy Şirketler Grubu İnsan Kaynakları sektöründe faaliyetlerini sürdürmekte olan firmalarda personel alımı yapacaktır.

Gürsoy Şirketler Grubu Personel Alımı İş İlanları 2017

Merhaba değerli okurlarımız ülke genelinde çok sayıda sektörde faaliyetlerini sürdüren Gürsoy Şirketler Grubu İnsan Kaynakları sektöründe faaliyetlerini sürdürmekte olan firmalarda personel alımı yapacaktır. Yurtdışında ülkemizi başarı ile temsil eden ve büyük projelere imzasını atan holdign tarafından yayınlanan iş ilanlarını takip ederek sizde Gürsoy Şirketler Grubu bünyesinde çalışma şansını yakalayabilirsiniz. Özellikle inşaar sektöründe personel alımlarına devam eden firmanın ilanları hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Gürsoy Şirketleri özellikle Konya Balıkesir ve İstanbul'da bulunan farklı sektörlerdeki yatırımları için farklı niteliklere sahip işçi ve personel alımı yapmaktadır. Firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını incelediğimizde toplam 25 açık kadro bulunmaktadır. Sizde Gürsoy Şirketler Grubu tarafından yayınlanan kadroları inceleyerek size uygun olan pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Gürsoy Grup İş İlanları

⇒ Ofis Görevlisi ,
⇒ Elektrik Teknikeri ,
⇒ Makine Teknikeri,
⇒ Muhasebe Asistanı,
⇒ Fabrika Müdürü,
⇒ Teknik Ofis Mühendisi.

Gürsoy Şirketleri tarafından yayında olan iş ilanlarına başvuru yaparak kariyer yaşantınıza bu firmada devam etme şansını yakalayabilirsiniz. Lise mezunları içinde iş ilanı yayınlayan firmanın ilanlarını icelemek için sayfanın altındaki bağlantı linkini kullanarak size uygun ilde ve uygun pozisyondaki ilana başvurunuzu yapabilirsiniz.

Gürsoy Grup İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/gursoy-grup-is-ilanlari-c3465-p27088/

 
Gürsoy Grubu İş Başvurusu 2017 Gürsoy Şirketleri Personel Alımı 2017 İnşaat Sektörü İş İlanları 2017 İstanbul Holdingler Personel Alımı Personel Alımı 2017 İşin Olsa Kariyer Yenibiriş
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Özel güvenlik     2020-07-07 Mrb ben ordu da oturuyorum özel güvenlik görevlisi olarak iş arıyorum lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim
Zühdü Yılmaz     2019-10-01 Merhaba Aşçılık ve Kasaplıkta profesyonelim Bütün belgelerim var referanslarım sağlam dolgun bir maaşla sizler ile çalışmak istiyorum Saygılarımla