Gratis Satış Danışmanı Personel Alımı İş İlanları 2017

Son yıllarda çok fazla tercih edilen popüler markalardan bir tanesi haline gelmiş olan Gratis 2017 yılında personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır.

Gratis Satış Danışmanı Personel Alımı İş İlanları 2017

Son yıllarda çok fazla tercih edilen popüler markalardan bir tanesi haline gelmiş olan Gratis 2017 yılında personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır. Gratis iş başvuru süreci hakkında bilgi verecek olursak farklı pozisyonlarda farkli niteliklere sahip personeller alacağını söyleyebiliriz. Özellikle yatırım yapmak için büyük şehirlerdeki alış veriş merkezlerini tercih eden Gratis bu mağazalarda çalışmak isteyenler için iş ilanları yayınlamıştır.

Gratis insan kaynakları departmanı personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere başta İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya gibi illerinde kozmetik ürünlerinin satışının yapıldığı mağazaları için personel ihtiyacı bulunmaktadır. Kozmetik ürünü satın almak isteyen bayanların ilk tercih ettiği mağaza haline gelmiş olan Gratis bünyesinde çalışmak isteyenlerden bazı şartları yerine getirebiliyor olmasını beklemektedir.

Gratis İş Başvuru Şartları:

  • Ekip çalışmasına yatkın, yoğun bir tempoda, yüksek hedefler doğrultusunda çalışabilecek,
  • Akıcı bir diksiyona sahip, iletişim becerileri gelişmiş ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Sosyal ilişkilerinde başarılı,
  • Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren,
  • Lise mezunu,
  • Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen,
  • Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren,

Gratis mağazalarında satış danışmanı olarak çalışmak isteyenlerin en az lise mezunu olması gerekmektedir. Yayında olan ilanları inceleyecek olursak toplam 69 pozisyon için iş başvurusu almaya devam ediyor. Elbette alımlar sadece satış danışmanları ile sınıtlı değil Denetçi, Marka Uzmanı, İç Denetçi ve Sap uzmanı yayında olan diğer ilanlardan bir kaç tanesidir. Sizde yayında olan ilanları incelemek için dilerseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/gratis-ic-ve-dis-ticaret-a-s-is-ilanlari-c21852-p13016/

 
Gratis İnsan Kaynakları Kariyer Gratis Kasiyer Alımı 2017 Gratis Satış Danışmanı Alımı 2017 Gratis İş Başvurusu 2017 Gratis İş İlanları 2017 Gratis Personel Alımı Satış Danışmanı Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.