Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki boş pozisyonlara atama yalo ile personel almaya devam ediyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki boş pozisyonlara atama yalo ile personel almaya devam ediyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ÖSYM aracılığı ile sınav yaparak sınavdan başarılı olanlar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecektir. Yine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi atamaları ile yüzlerce personel alımı yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında çalışmak isteyen adaylar her yıl personel alımlarını yakından takip ediyor ve bakanlıkta çalışmak isteyenlerin ortak şikayeti alınan personel sayılarının az olmasıydı ancak bu gün müjdeli haber geldi. Bu bağlamda Bakan Faruk Çelik tarafıdan yapılan açıklama ile yıl sonuna kadar bin 700 personel istihdam edileceği bilgisini verdi.

Bakan Faruk Çelik önceki yaptığı açıklamasında 2 bin 71 gıda, ziraat, harita mühendisi, veteriner, ve Bin sözleşmeli personel alımının yapılacağını bilgisini vermişti. Bu alımların ne zaman yapılacağı merakla beklenirken yıl sonuna kadar tabiri kullanılmıştı. Şimdi Faruk Çelik yeni bir açıklama daha yaptı ve toplam bin 700 tarım danışmanın daha alınacağını belirtti.

Ancak yine alımlar hakkında resmi bir tarih yok ve Bakan Faruk Çelik bu alımlarının da 2016 yılı içerisinde olacağını belirtti. Buna göre bu alımların hemen yapılması beklenmiyor fakat önümüzde ki aylar içerisinde konu hakkında resmi bildirilerin yayımlanması beklenmektedir. 

 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bin 700 Personel Alımı Yapıyor Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bin 700 Personel Alımı Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.