Mardin Eve Ek İş İlanları

Ek İş İlanları,Mardin Evlere Ek İş Veren Firmalar,Mardin Evde İş İmkanları, Mardin Evde Ne İş Yapabilirim, Mardin Eve Ek İş Veren Firmalar, Mardin İlçeler Ek İş Olanakları.

Mardin Eve Ek İş İlanları

Mardin Ev Hanımlarına Ek İş

Doğunnun incisi olan ve yaz kış demeden çok fazla ziyeretçi çeken Mardin'de ikamet ediyor ve geçinmek için sıkıntılarınız varsa sizde evinizde ek iş yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. Ev hanımları çocuklarına bakabilmek için malesef evlerinden çıkamıyorlar bu nedenle dışarda çalışmaları söz konusu olmuyor. Eğer sizde Mardin ilinde yaşıyorsanız bahsettiğimiz gibi evinizden çıkmadan çalışmak istiyorsanız kesinlikle sizde ek işler yapmalısınız. Evde Ne Yapabilirim ? diye bir arayış içinde olan ev hanımlarından biriyseniz. Sizlere evinizde yapabileceğiniz işler hakkında bilgi vereceğiz. Sizlere sunacağımız iş fikirleri ile birlikte size uygun yapabileceğiniz bir işe başvuru yaparak evinizden çalışarak para kazanabilirsiniz.

Evde Örgü İşi yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. Evet yanlış duymadınız Ülkemizde ev hanımları beceriklidir bu bağlamda bölgesel örgü ile yapılan süs eşyaları yapıp satabilirsiniz. Örgü çorap, kazak çanta yabancılar tarafından çok ilgi çeken ürünlerdir. Yapacağınız örgü işlerini nasıl satarım diye düşünmenize gerek yok internet üzerinden satış yapabileceğiniz gibi hediyelik eşya satan dükkanlarlada anlaşarak yaptığınız ürünleri satabilirsiniz. Mardin ve ilçelerinde faaliyet göstermekte olan firmalar evlerinde örgü işi ile yöresel ürünler yapabilen ev hanımlarına ihtiyaç duymakta ve evinden çalışmak isteyen ev hanımlarına iş imkanı vermektedir.

Elbette evde yapılan işlerin bu kadarda değil. Evde Yemek İşi sayesinde de para kazanabilirsiniz. Evinizde yaptığınız güzel yöresel yemekleri otellerle ve yöresel yemek satan firmalara satarak çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Ek işlere başlaya bilmek için firmalarla iletişime geçmeniz gerekecek. Sizde ek iş yapmak istiyorum ancak firmalarla nasıl iletişim kurabilirim diye merak ediyorsanız alt kısımda verilen talimatları okuyunuz.

FİRMALARIN SİZE ULAŞABİLMESİ İÇİN

Evinden Ek İş Yapmak İsteyenler için isbilgileri.com olarak kesinlikle bir iş yada garanti vermiyoruz sadece sizlerin yaşadığınız şehirde ek iş verenlerle iletişim kurmanıza aracı oluyoruz. Sizde evinizde ek iş yapmak istiyorsanız, Alt kısımdaki yorum bölümüne Ad / Soyad / Email adresiniz ve ek işe ihtiyacınız olduğunu yazarak firmalara sesinizi duyurabilirsiniz. Yorumlarınızda Kesinlikle Telefon numarası Eklemeyiniz Tüm yorumlar kontrol edilerek onaylanmaktadır Telefon numarası verilmiş olan yorumlar onaylanmaz.

 
Mardin Evlere Ek İş Veren Firmalar Mardin Evde İş İmkanları Mardin Evde Ne İş Yapabilirim Mardin Eve Ek İş Veren Firmalar Mardin İlçeler Ek İş Olanakları Ek İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Sümeyye     2018-12-28 Ev hanimiym ve bu işe ihtiyacm var Sümeyye deniz mardin merkez smybyrm471@hotmail.com
merve     2017-12-16 Mardin yeşillideyim eve ek iş varsa lütfen beni arayın ihtiyacım var ilter4721@gmil.com
Mehmet emin duman     2017-09-16 Ek ise ihtiyacimiz var donerseniz sevinirim
Ramazan     2017-08-25 Merhabalar ek iş ihtiyacım var dönerseniz sevinirim
canan     2017-04-18 paketleme işiden becerim vardır dönerseniz sevinirim
ayten     2017-04-07 ek işe ihtiyacım var geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum aytennisan13@gmail.com
abdullah     2017-02-25 merhaba ek iş yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.abdullah47dd@gmail.com teşekkürler..
gulizar     2017-01-24 Bende yapabilirim
Şifa     2017-01-22 Merhaba ben evde ek iş yapmak istiyorum bana dönerseniz sevinirim sifanursifanur@hotmail.com mardin merkez.
Şifa     2017-01-22 Ben ev hanımıyim elimden evde yapacağım her tur iş gelir.merakliyim çalışmak istiyorum
gül     2017-01-17 Evde ek iş. Yapmak istiyorum mardin kiziltepede oturuyorum bana dönerseniz cok sevinirim g.demir2147@hotmail.com
Ev hanımı     2017-01-05 Evde ek iş yapmak istiyorum dantel,makina nakışı her türlü iş yapabilirim.
Bayan çalışan     2016-12-15 Evde ek iş için arayabilirsiniz her saat uygunum her türlü iş yapabilirim nikah,mandal paketleme mardin yörelerine ait yemekleri çok güzel yapıyorum ve daha fazlası için arayın.
rezan sarıboğa     2016-12-13 Mardin kiziltepedeyim evde ek is yapmak istiyorum bna ulasirsaniz memnun olurum
Ayşin keskin     2016-11-25 Aysinkeskin47@gmail.com Evde ek iş yapabilmek için iş arıyorum. Ulaşırsaniz iyi olur
selma kaya     2016-11-20 Mardin merkezde oturuyorum.evde yapabilecegim ek gelir saglayabilecegim bir is ariyorum evde mandal paketleme,tutun sarma ,paset katlama isi ,davetiye kartlari katlama vb.her isi yapabilirim.ulasirsaniz sevinirim.
Ridvan     2016-11-17 Mrb ben ridvan kiziltepede manifaturaciyim acil paraya ihtiyaci olan yda terzilik yapabilen
Zeynep     2016-11-13 Evde ek iş yapmak istiyorum. Ulaşırsınız sevinirim. zynpbky90@gmail.com
Esra     2016-11-12 Evde ek iş yapmak istiyorum selman_selman_selman@hotmail.com
hayriye     2016-11-06 fazitekaratas4747@gmail.com
zehra colak metincolak@outlook.com.tr     2016-10-18 Evde ek iş yapabilirim.