Gebze Evde Dikiş Nakış İşi Yaparak Para Kazanmak

Gebzede ek İş veren firmalar,ek İş veren firmalar,ek iş,ek iş ilanları,ek İş,ek İş İlanları,ek iş veren firmalar,gebzede ek iş,gebzede ek iş ilanları,gebzede iş veren firmalar.

Gebze Evde Dikiş Nakış İşi Yaparak Para Kazanmak

Gebze Ev Hanımlarına Ek İş İlanları

Ülkemizin en kalabalık ilçelerinden biri olarak bilinen Gebze Kocaeli ilimize yakınlığından dolayı ek iş imkanlarının çok fazla olduğu ilçelerimizden biridir. Günümüzde geçinmenin zorlaştığını hepimiz biliyoruzbu yüzden ev hanımları evlerinden çalışara para kazanmak istiyor. Şayet sizde evde oturmaktan sıkıldıysanız ve artık para kazanmak istiyorsanız. Evlere ek iş veren firmalarla iletişime geçerek evinizden çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğer dikiş nakış ve el örgüsü gibi işlerden anlıyorsanız bu işlere yeteneğim var diyorsanız kesinlikle sizde yapmalısınız. Ek işler sayesinde evinizin bütçesine katkıda bulunabilir evinizin ve çocuklarınızı masrafşarını çıkarabilecek kadar para kazanabilirsiniz. 

Bugün ki yazımızda size evinizden çalışarak nasıl para kazanabilirsiniz bu konu hakkında çok değerli bilgiler vereceğiz. Hepimiz biliyoruz veya bir yerlerden duymuşsunuzdur, Tüm illerde ve ilçelerde devlet Halk eğitim merkezleri ile istihdamı artırmak için belli aralıklarla kurslar açmaktadır. Eğer dikiş ve nakış beceriniz yoksa bu kurslar sayesinde elinizi alıştırıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Ama ben dikiş işlerinden anlıyorum diyorsanız bu kurslar ile uğraşmadan hemen eve ek iş veren firmalar ile anlaşıp evinizden çalışmaya başlayabilirsiniz. Peki nedir evde yapılan dikiş nakış işleri şimdi biraz detay verelim. Evinizde yapabileceğiniz el örgüsü işleri yastık kılıfı süsleme işi, havlu kenarı süsleme işi gibi bir çok işi yaparak Para kazanmak mümkündür.

Evde dikiş işi yapmak isteyenler içinde firmalar boş durmuyor. Becerikli dikiş işlerinden anlayan ev hanımlarına çeyiz mağazaları çok çeşitli işler verebiliyor. Nevresim  takımı ve Tül perde dikimizden anlayan ev hanımları çok güzel para kazanabiliyor. Sizde bir firma ile anlaşıp evde para kazanmak istiyorsanız alt kısımda verilen talimatları yerine getirmelisiniz.

FİRMALARIN SİZE ULAŞABİLMESİ İÇİN

Evinden Ek İş Yapmak İsteyenler için isbilgileri.com olarak kesinlikle bir iş yada garanti vermiyoruz sadece sizlerin yaşadığınız şehirde ek iş verenlerle iletişim kurmanıza aracı oluyoruz. Sizde evinizde ek iş yapmak istiyorsanız, Alt kısımdaki yorum bölümüne Ad / Soyad / Email adresiniz ve ek işe ihtiyacınız olduğunu yazarak firmalara sesinizi duyurabilirsiniz. Yorumlarınızda Kesinlikle Telefon numarası Eklemeyiniz Tüm yorumlar kontrol edilerek onaylanmaktadır Telefon numarası verilmiş olan yorumlar onaylanmaz.

 
Ev Hanımları Evde Ek İş Ev Hanımları İş İlanları Gebze Evde Ek İş İmkanları Gebze Eve Ek İş İmkanları Üniversite Öğrencisi İş İlanları Evlere Ek İş Verenler Gebze Evlere Ek İş İlanları Ek İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Kezban ay     2017-02-28 Aileme yardımcı olmak için iş istiyorum çocuklarımın masraflarını karşılamak için istiyorum
Güli Gür     2016-10-31 İletişim için : sinan.carly@outlook.com EVDE İKİ KİŞİLİK GRUBUZ. DİKİŞ VE TEKSTİL İŞLERİ YAPIYORUZ KOCAELİ GEBZE YAKINLARINDA İŞVERENLER BİZİMLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİZ!!
Şirin Fettahoğlu     0000-00-00 Ise ihtiyacım var lutfennn
songül     2016-08-05 ben evimde başörtülere nakış işleme işi yapıyorum toptan firmalarla çalışmak istiyorum
Emine acar     0000-00-00 Osmaniye de oturuyorum iki yil mufrusat kursuna gittim ve deri el cantasi dikiyorum ihtiyavim var
Emine acar     0000-00-00 Osmaniye de oturuyorum iki yil mufrusat kursuna gittim ve deri el cantasi dikiyorum ihtiyavim var
Emine acar     0000-00-00 Osmaniye de oturuyorum iki yil mufrusat kursuna gittim ve deri el cantasi dikiyorum ihtiyavim var
pınar koç     0000-00-00 Dikiş nakış belgem var daha öncede yaptım bu tür işleri.ihtiyacım var bu işi yapmak isteyen lütfen bana ulaşın.