Fiba Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizin önde gelen grup şirketlerinden biri olan Fiba Grubu, günümüzde uluslararası piyasalarda elde ettiği başarılar ile yurt içinde ve yurtdışında saygın bir kurum olmayı başarmıştır.

Fiba Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizin önde gelen grup şirketlerinden biri olan Fiba Grubu, günümüzde uluslararası piyasalarda elde ettiği başarılar ile yurt içinde ve yurtdışında saygın bir kurum olmayı başarmıştır. Finans ve finans dışı yatırımları olan Fiba Grubu marka değerini her yıl artırarak çalışmaşarına devam etmektedir. Elde ettiği uluslar arası başarılarını çalışanları ile elde eden Fiba Grubu 2017 yılında kadrosunu güçlendirerek hedef büyütmüştür. Sizde Türkiye’nin önde gelen gruplarından birinde çalışmak istiyorsanız yayında olan iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

Fiba Group insan kaynakları kendi kariyer sayfası üzerinden ihtiyacı olan kadrolar için iş ilanları yayınlamaktadır. Başvuru sayfasını ziyaret ederek listenen ilanları inceleyerek uygun olan kadrolara başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru yapacak olan adaylar için üyelik isteyen sisteme kısa sürede üye olarak özgeçmişinizi oluşturup başvuru yapabilirsiniz.

Fiba Holding Personel Eleman Alımları için 34 adet açık pozisyon yayınlamıştır. Yayında olan ilanlardan bir kaçı şöyledir;

Fiba Holding İş İlanları

⇒ Ticari Varlık Yöneticisi,
⇒ Satınalma Uzmanı,
⇒ Dış Ticaret Yönetmeni,
⇒ Yazılım Geliştirme Uzmanı,
⇒ Kıdemli Müfettiş,
⇒ İş Analizi Uzmanı.

Fiba Holding Personel Eleman Alımı 2017 yılında alım yapacağı pozisyonlar için kariyer sitesi üzerinden farklı pozisyonlar bulunmaktadır. Yayında olan diğer pozisyonlar altta paylaştığımız bağlantı linkini kullanarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.fibaholding.com.tr/insan-kaynaklari/kariyer.aspx

 
Fiba Group İş Başvurusu Fiba Group Eleman Alımı 2017 Fiba Group İnsan Kaynakları Fiba Group İş Başvuru Formu Fiba Group İş Başvurusu 2017 Fiba Group İş İlanları 2017 Fiba Group Kariyer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.