EVKUR Personel Alımı İş İlanı

EVKUR ülke genelindeki 80 mağaza için farklı illerde personel alımı yapıyor. EVKUR tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvurmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

EVKUR Personel Alımı İş İlanı

EVKUR Personel Alımı

Türkiye genelinde mağazaları bulunan Müşterilerine nakit ve kredi kartı ile satış imkanı sunan EVKUR personel alımı yapıoyor. EVKUR insan kaynakları, birimi departman ihtiyaçlarına göre yayınlamış olduğu ilanlara başvuru yaparak yeni bir işe sahip olmak istermisiniz. EVKUR eleman alımı için verdiği iş ilanlarına kariyer sayfası üzerinden ulaşabilir ve size uygun pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Mağazacılık sektörünün tercih edilen markalarından biri olan EVKUR eleman almaya ara vermeden devam ediyor. Personel alımlarını Türkiye geneli yapan Evkur alımlarını Antalya, İstanbul, Eskişehir, Afyon ve İzmir gibi illerde alımlar yoğunlaşıyor. Haberimiz sayesinde EVKUR iş ilanları hakkında detaylı bilgilere sahip olabilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz.

EVKUR 1972 yılında kurulmuştur faaliyetlerine küçük bir halıcı dükkanı olarak başlayan EVKUR bu gün ülkemizin en büyük perakende mağazalarından biri haline gelmiştir. Türkiye genelinde 80 mağaza ile hizmet vermeye devam eden EVKUR iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. EVKUR tarafından yayınlanan iş ilanlarından bir kaçı şu şekilde verilmiştir.

  • Satış Destek Sorumlusu,
  • Bilgi İşlem Elemanı,
  • İş Güvenliği Uzmanı,
  • Grafik Tasarım Uzmanı,
  • Kasiyer 

EVKUR Hakkında

Faaliyetine, 1972 yılında Murat Halı adı altında başlayan firmamız; değişen vizyonu ile 1987 yılında perakende mağazacılığına ilk adımı atmıştır. EVKUR Markası’nın ilk örneğini oluşturan Murat Halı Mağazaları, 1994 yılında ismini EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ olarak değiştirmiştir. 1987 yılında tek mağaza ile başladığımız bu sektörde; bugun 27’si İstanbul’da, 53’ü de Türkiye’nin çeşitli illerinde olmak üzere toplam 80 mağazamızla hizmet vermeye devam etmekteyiz.

EVKUR Eleman Alımı

Evkur personel alımını kariyer sayfaları üzerinden verdiği ilanlarla yapıyor. Verdiği ilanlarda lise mezunu adaylarada iş imkanı sunması iş arayanları heyecanlandırıyor. Evkur tarafından yayınlanan iş ilanlarını görmek ve yayında olan iş ilanlarına başvurmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/evkur-a-s-is-ilanlari-c29309-p21214/

 
EVKUR Eleman Alımı EVKUR İnsan Kaynakları EVKUR İş Başvurusu EVKUR İş İlanları EVKUR İşçi Alımı EVKUR Personel Alımı EVKUR Lise Mezunu Personel Alımı My Memur İşin Olsa İşbilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Zeynep karameryem     2021-01-17 Merhaba ben Evkur'da çalışmak istiyorum