Etis Lojistik Personel Alımı İş İlanları 2017

Taşımacılık ve lojistik sektöründe yavaş ve emin adımlar ile ilerleyen Etis Lojistik kendisine bazı çalışma bölgeleri belirledikten sonra şubelerini açmaya hız verdi.

Etis Lojistik Personel Alımı İş İlanları 2017

Taşımacılık ve lojistik sektöründe yavaş ve emin adımlar ile ilerleyen Etis Lojistik kendisine bazı çalışma bölgeleri belirledikten sonra şubelerini açmaya hız verdi. Kargo hizmeti vermekte olan Etis Lojistik operasyonlarında görev alabilecek personeller alacaktır. Lise mezunları ve Meslek yüksek okulu mezunları için farklı pozisyonlar için iş ilanı veren firmada çalışmak isteyen okurlarımız firmanın güncel iş ilanlarını yazımızın devamında görebilirler. Ayrıca engelli kadrosu içinde personel alımı yapan firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

Etis Lojistik İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yaparak yenibir işe sahip olabilirsiniz. Genellikle personel alımlarında deneyimli adayları işe almayı tercih eden Etis Lojistik Balıkesir, Bursa,Antalya, ve Adana illerinde personel alımı yapmaya devam etmektedir.

Genel Başvuru Kriterleri

⇒ Askerliğini yapmış ya da muaf.
⇒ Bölgesinde ikamet eden veya edebilecek,
⇒ Esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilecek,
⇒ Ekip çalışmasına yatkın,
⇒ İletişimi kuvvetli, sabırlı,
⇒ Planlama ve takip yeteneği gelişmiş,
⇒ Ms Office programlarını bilmek
⇒ Lojistik sektöründe en az 1 yıl deneyim sahibi olmak.

Etis Lojistik İş Başvurusu için istenen şartlar yukarıdaki gibidir. Etis Lojistik firmasının iş ilanlarını incelemek isteyen okurlarımız alt kısımda yer alan bağlantı linkini kullanabilirsiniz. 

Etis Lojistik Personel Alımı

http://www.kariyer.net/etis-lojistik-a-s-is-ilanlari-c34160-p26550/

 
Etis Lojistik Açık Pozisyonlar Listesi İstanbul Lojistik Firmaları İş İlanları 2017 Lojistik Bölümü Mezunu İş İlanları 2017 Türkiye Geneli Taşımacılık Sektörü İlanları Personel Alımları İşin OlSa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.