Eti Personel Alımı İş İlanları

Eti personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Eti Personel Alımı İş İlanları

Eti Personel Alımı

Eti insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Eti iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Eti iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Eti personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Gıda sektörünün önemli markalarından biri olan Eti 1962 yılında kurulmuştur, kurulduğu günden bu güne bir çok lezzetin üreticisi olan Eti personel alımı yapmaya devam etmektedir. Bünyesinde çalıştırdığı binlerce personeli olan Eti yeni alımlarla istihdamada ciddi katkı sağlayacak diyebiliriz. Sizde kariyer yaşantınıza bu büyük markayıda eklemek istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgilere gözatınız.

Eti İnsan Kaynakları Uygulamaları

Görüşme sürecinde; başvuru formu, yabancı dil testi, kişilik testi ve yetkinlik bazlı ölçme ve değerlendirme teknikleri ve araçları kullanılır. Adaylar, öncelikle İnsan Kaynakları yetkilisi ile “Yetkinlik Bazlı Mülakat” ve ilgili pozisyonun birim ve üst düzey yöneticisiyle hem kişilik özellikleri hem de mesleki yeterlilik kriterleri açısından mülakat gerçekleştirirler. Mülakatlarda başarılı bulunan adaylar,  “Değerlendirme Merkezi” uygulamasına dahil edilirler.

nsan Kaynakları olarak amacımız, ETİ’yi geleceğe taşıyacak, ETİ yetkinliklerine sahip nitelikli işgücünü aramıza katmak, en uygun adayı en uygun pozisyonda objektif araçlarla değerlendirmektir.

İşe alım sürecimiz, kadro planı doğrultusunda, açık olan pozisyonların www.etietieti.com ve anlaşmalı internet sitelerinde duyurulmasıyla başlar. Açık pozisyonlar için alınan başvurulardan aday havuzları oluşturulup, pozisyon gereklilikleri açısından değerlendirildikten sonra, özgeçmişi sohbetbu.net uygun adaylar görüşmeye davet edilir.

Eti İş Başvurusu

Eti personel alımı yapmak üzere başvuruları internet sitesi üzerindeki Eti İş Fırsatları sayfası üzerinden yapılmaktadır. Aşagıdaki bağlantıya tıklayarak Eti kariyer sayfasını ziyaret edebilir kısa süre içerisinde size uygun olan pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

http://www.etietieti.com/eti-is-firsatlari

 
Eti Eleman Alımı Eti İnsan Kaynakları Eti İş Başvurusu Eti İş İlanları Eti İşçi Alımı Eti Personel Alımı 2017 Eti Türkiye Geneli İşçi Alımı Gıda Sektörü İş İlanları Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Gamze mayda     2019-12-30 Uzun süreli çalışmak adına iş arıyorum erzincan merkezde yaşıyorum
Taner öz     2019-10-14 İş başvurusu