Erdem Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Telekomünikasyon sektöründe ismi tanınan GENPA'nın Türkiye distribütörülüğünü yapan Erdem Holding aslında farklı bir çok sektörde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Erdem Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Telekomünikasyon sektöründe ismi tanınan GENPA'nın Türkiye distribütörülüğünü yapan Erdem Holding aslında farklı bir çok sektörde faaliyetlerini sürdürmektedir. Enerji, İnşaat,Dış Ticaret,Sigorta ve Tariım sektöründe çok sayıda yatırımı olan Erdem Holding personel alımı ile kadrosundaki personel ihtiyacını karşılamayı planlamaktadır. Büyük bir kurum olan Erdem Holding tarafından yayınlanan çok sayıda iş ilanını inceleyerek size uygun olan kadrolara iş başvurusu yapabilirsiniz. Erdem Holding İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayında olan ilanların başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Özellikle ismi Genpa markası ile anılan Erdem Holding'in temelleri 1965 yılında Dr. Zeynel Abidin Erdem tarafından atılmıştır. Türkiye'nin önde gelen kurumlarında biri olan Erdem Holding iş ilanları arasında Çağrı Merkezi elemanları için yayınlanan ilanlara Lise Mezunu olan adaylar başvurabilmektedir. Farklı meslek dalları için yayınlanan iş ilanlarından bir kaçını altta sizler için sıraladık.

Eren Holding İş İlanları

⇒ GSM Teknisyeni,
⇒ Mağaza Müdürü,
⇒ Turkcell İletişim danışmanı,
⇒ Bayi Temsilcisi Uzman Yardımcısı,
⇒ Bütçe ve Raporlama Uzmanı,
⇒ Mağaza Satış Danışmanı,
⇒ Perakende Satış Danışmanı,

Yukarıda sıralanan iş ilanları yayında olan kadrolardan sadece bir kaç tanesidir. Erdem Holding bünyesinde çalışarak iyi bir kariyeriniz olsun istiyorsanız yayında olan ilana başvuru yapabilirsiniz. Yayında olan ilanları incelemek ve size uygun olan kadroya başvuru yapmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Erdem Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/erdem-holding-a-s-is-ilanlari-c23186-p14483/

 
Çağrı Merkezi İş İlanları 2017 Erdem Holding İş Başvurusu 2017 İletişim Danışmanı Arayan Firmalar Telekomünikasyon Firma İlanları 2017 Personel Alımı Yapan Firmalar Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.