Eczacıbaşı Lise Mezunu Personel Alıyor

Eczacıbaşı holding bünyesinde bulunan 50 ye yakın şirkette toplam 13 bin çalışan bulunmaktadır. Ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerine devam eden Eczacıbaşı yayınlamış olduğu 70 den fazla kadroya çok sayıda personel alımı yapmaktadır.

Eczacıbaşı Lise Mezunu Personel Alıyor

Eczacıbaşı holding bünyesinde bulunan 50 ye yakın şirkette toplam 13 bin çalışan bulunmaktadır. Ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerine devam eden Eczacıbaşı yayınlamış olduğu 70 den fazla kadroya çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Yayında olan iş ilanları arasında özellikle lise mezunu olanlarında başvuru yapacağı pozisyonlarda bulunmaktadır. Elbette yayında olan ilanlar yalnızca lise mezunları için verilmemiştir, önlisans ve çok sayıda da lisans mezunu personel alımları yapılıyor.

Eczacıbaşı insan kaynakları tarafından yayında olan bayşanlı giriş ilanlar arasında olan kadroları incelemenizi kesinlikle öneriyoruz. Kariyerine Eczacıbaşı holding bünyesinde devam etmek isteyenler için yayında olan lise mezunları için yayınlanan iş ilanlarından bir bölümü şöyledir;

Baskı öncesi operatörü, bölüm asistanı, dağıtım hizmetleri destek sorumlusu, hasta eğitim hemşiresi, üretim operatörü, üretim işçisi ve Özel güvenlik görevlisi Özel Güvenlik Görevlisi,  üretim operatörü, üretim işçisi, hasta eğitim hemşiresi, dağıtım hizmetleri destek sorumlusu, bölüm asistanı, baskı öncesi operatörü olarak verilen ilanlarda tüm detayları mevcuttur.

Ayrıca lisans ve önlisans mezunları için ise ilanlar şu şekilde yayınlanmıştır; hasta eğitim hemşiresi, müşteri hizmetleri sorumlusu, insan kaynakları destek sorumlusu, ürün ara veri sorumlusu ve depo memuru gibi pozisyonlar sadece ilanlardan bir kaç tanesidir.

Yayında olan tüm ilanları incelemek ve size uygun olan pozisyonlara başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantı linkine tıklayıp kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/eczacibasi-yapi-urunleri-grubu-is-ilanlari-c1026-p281/

 
Eczacıbaşı İş İlanı Eczacıbaşı Personel Alımları Eczacıbaşı Lise Mezunu Eleman Alımı Eczacıbaşı İş Başvurusu Personel Alımları Eczacıbaşı İşçi Alımı Eczacıbaşı İnsan Kaynakları Eczacıbaşı Kariyer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.