Dünya Göz Hastanesi Lise Mezunu Personel Alımı

Dünga Göz Hastanesi 1996 yılından günümüze kadar vermiş olduğu kaliteli sağlık hizmeti ile tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir.

Dünya Göz Hastanesi Lise Mezunu Personel Alımı

Dünga Göz Hastanesi 1996 yılından günümüze kadar vermiş olduğu kaliteli sağlık hizmeti ile tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Her yıl hastalarının sayısını artıran Dünya Göz günümüzde bir çok şehirde hastane açmaya devam etmektedir. Her açtığı yeni hastane ile bir çok insan iş imkanıda sunan Dünya Göz mevcut hastanelerindeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni iş ilanlarıda yayınlamaktadır. Bünyesinde binlerce çalışanı olan hastane sağlık sektöründe çalışmak isteyenler için farklı pozisyonlar için iş ilanları yayınlamaya devam ediyor.

Sizde Dünya Göz Hastanesi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilanın detaylarını inceleyip firmaya nasıl iş başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. İşte detaylar.

Dünya Göz Hastanesi İnsan Kaynakları

Küreselleşen dünyada “global insan” anlayışıyla hizmet veren personellerimiz ile hastanelerimizde size özel hizmet veriyoruz. Bünyemizdeki akademik kariyere sahip 150 doktorumuz ve konularında uzman 1000 kişilik dev ekibimiz ile her geçen gün büyüyor ve sektöre yön veriyoruz. Bu yolda siz de bizimle ilerlemek isterseniz Dünyagöz Hastaneler Grubu’na sizi de bekliyoruz.

Dünya Göz Hastanesi İş İlanları

⇒ Hasta Kabul Personeli,
⇒ Temizlik Elemanı,
⇒ Hasta Danışmanı,
⇒ Anestezi Teknikeri,
⇒ Servis Hemşiresi
⇒ Laborant.

Türkiye'nin farklı illerinde personel alımlarına devam eden Dünya Göz Hastanesi iş ilanlarını başvuru sayfası üzerinden duyurdu. Yayında olan 31 iş ilanı ile sektörde çalışmak isteyenlere iş fırsatları sunan kuruma başvuru yapmak için alttaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/dunya-goz-hastanesi-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c18173-p8970/

 
Dünya Göz Hastanesi İş İlanları Dünya Göz İş Başvuru Formu Dünyagöz Açık Pozisyonlar dDünyagöz Adana İş İlanları Dünyagöz Ankara İş Başvurusu Dünyagöz Bursa İş İlanları Dünyagöz iş Başvuru Formu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Erol     2020-01-09 Temizlik işçisi olarak çalışmak istiyorum.
eylül kuzucu     2017-02-02 Hasta kayıt kabul sertifikam mevcut.önlisans mezunuyum.İzmir