Dumankaya İnşaat Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul’da uzun yıllardır konut projeleri yapan Dumankaya İnşaat personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilan yayınlamıştır. İşte ayrıntılar..

Dumankaya İnşaat Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul’da uzun yıllardır konut projeleri yapan Dumankaya İnşaat personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilan yayınlamıştır. Bu güne kadar uygun faiz oranları ile bir çok aileye sıcak yuvalar kuran Dumankaya İnşaat hali hazırda devam eden konut projelerine ve önümüzdeki günlerde yeni başlayacağı projeler için çalışma arkadaşları alacaktır. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar için farklı bir çok kadro için ilan yayınlayan firma inşaat sektöründe çalışmak isteyenlere imkanlar sunmaya devam etmektedir.

bovbet giriş

Dumankaya İnşaat İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan ilanlar arasında sektörün farklı bölümlerinde çalıştırılmak üzere iş personel alımları yapmaktadır. İş Başvurusu yapmak isteyen siz değerli iş arayan arkadaşlar yayında olan kadroları inceledikten sonra başvurunuzu yapabilirsiniz. İnşaat Personeli Arayan Firmalar arasında tanınan bir firma olan Dumankaya İnşaat tarafından yayınlanan iş ilanları aşağıdaki gibidir.

Dumankaya İnşaat İş İlanları

⇒ Üyelik Satış Temsilcisi
⇒ Sözleşme Uzmanı
⇒ Çağrı Merkezi Görevlisi
⇒ Şantiye Planlama Mühendisi
⇒ Reklam Uzmanı
⇒ Satış Danışmanı

Türkiye genelinde farklı bölgelerde devam eden konut projelerinde çalışmak isteyen okurlarımız ilk olarak alt kısımda vereceğimiz linke tıklayarak iş başvurusu sayfasına gitmeleri gerekmektedir. Listelenen iş ilanları arasından size uygun olduğunu düşündüğünüz ilanlara başvur seçenegini kullanarak firmanın insan kaynakları departmanına cv gönderebilirsiniz.

Dumankaya İnşaat İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/dumankaya-insaat-san-tic-a-s-is-ilanlari-c14661-p5110/

 
Dumankaya İnşaat İşçi Alımı Dumankaya İnşaat İş Olanakları İstanbul Dumankaya İnşaat İş İlanları İstanbul İnşaat Sektörü İş İlanları Yurtdışı İnşaat İşçi Alımı İnşaat İşçisi Alımı İstanbul Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
recep inci     2016-12-05 mobilya ve marangöz ustasıyım. cila ve boyasını atıyorum . ayraten alçipan dekor ve bölme duvar yaparım .25 yıllık deneyimli ustalık belgem var.ırak ve azerbeycan da çok çalıştım.yabancı dil olarakta kürtce arapça iyi bilirim.. 10 yıllık hazır paşaportum ve sağlık raporum var.hemen gidecek şekilde hazırım 4x4 laminat parke ustasıyım