Doğuş Çay Personel Alımı İş İlanı

Doğuş Çay personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır.

Doğuş Çay Personel Alımı İş İlanı

Doğuş Çay personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır. 1985 yılında kurulan ve farklı reklam filimleri ile markasını tanıtan Doğuş Çay hayata ve anlara lezzet katmayı hedefleyerek çalışmalarına devam ediyor. Doğuş Çay 1994 yılında yeni bir sektöre girdi ve Doğuş Şeker üretim tesislerini hizmete açtı. 2000 yıllarında ise OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 22000, TSE ve ISO 9001 belgelerini aldı. Büyüme hızını kesmeyen Doğuş Çay 2002 yılında yeşil çay ve bitki çayları üretimine başlamıştır. 2008 ve 2013 yılları arasında Kraft Gıda’yı da bünyesine katan firma Cipso, Patos ve Çerezos markaları ile hizmet vermeye devam ediyor.

Doğuş Çay çalışanlarına hak ettiği değeri veren, Huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamı sağlayıp personellerinin gelişimene olanak sunması ile çalışılmak istenen büyük firmalardan biridir. Doğuş Çay Personel Alımı için yayınladığı ilanlara başvu yaparak Doğuş Çay da çalışma şansına sahip olabilirsiniz.

İstihdam Edilecek Personellerde Aranan Nitelikler

  • İnsan İlişkileri güçlü,
  • Aktif çalışma ortamına uyum sağlayacak, 
  • Kendisine Güvenen,
  •  İletişim ve ikna becerisi olan,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Dış görünüşüne dikkat eden,
  • Ekip çalışmasına uyumlu.

Güncel İş İlanları

  • Şatış Şefi
  • İnsan Kaynakları Uzmanı,
  • Genel Başvuru.

Yukarıda sıralanan pozisyonlara iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız alt kısımda verilen linkte tıklayarak iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

http://www.kariyer.net/dogus-cay-is-ilanlari-c3387-p26230/

 
Doğuş Çay Personel Alımları Doğuş Çay İş İlanları 2017 Doğuş Çay İnsan Kaynakları Doğuş Çay İş Başvurusu Doğuş Çay Personel Alımı 2017 İş Bilgileri İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Kubra baloglu     2019-10-25 İs ariyorum markette calistigim icin isi biliyorum yapabilecegime inaniyorum
nuran kurtalanlı     2019-10-07 ben firmanizda iş imkani istiyorum kendime güveniyorum
Hacer çalık     2019-08-19 Bu işe cok ihtiyacim var