Doğtaş Kelebek Mobilya Personel Alımı 2017

Ülkemizin önde gelen markası olan Doğtaş farklı bir çok pozisyon için personel alımı yapıyor. Yayınlanan ilanlarda verilen pozisyonlar ve başvuru şartları haberimizin devamında.

Doğtaş Kelebek Mobilya Personel Alımı 2017

Ülkemizin önde gelen markası olan Doğtaş farklı bir çok pozisyon için personel alımı yapıyor. Yayınlanan ilanlarda verilen pozisyonlar ve başvuru şartları haberimizin devamında. En bilindik markalar arasında olan Doğtaş Kelebek Mobilya sektöründe en çok tercih edilen markalardan birisi olarak uzun yıllardır üretmeye ve ürünlerini dünyanın çok sayıdaki ülkesine satmaya devam ediyor. İş İlanlar iş arayanlar tarafından takip edilen firma yayınladığı ilanlar ile iş sahibi olmak isteyenlere güzel imkanlar ile çalışma imkanı sunmaktadır.

Doğtaş Kelebek Mobilya İnsan Kaynakları betnbet giriş tarafından yayınlanan ilanları incelediğimizde alımların Türkiye geneli için yapılacağını ve farklı bir çok pozisyon için ilan yayınlandığını gördük. Yayında olan ilan sayısı ise işsizlik rakamlarının oldukça fazla olduğu bu günlerde hiç hafife alınacak kadar değil. Yayında olan 200 pozisyon ile iş imkanı sunuyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya personel alımı için yayında olan iş ilanları için aşağıda yer alan ilanları örnek gösterebiliriz.

Doğtaş Kelebek Mobilya İş İlanları

Kazansana

⇒ Montaj Elemanı,
⇒ Mağaza Satış Danışmanı,
⇒ Muhasebe Elemanı,
⇒ İç Mimar,
⇒ Mağaza Yöneticisi,
⇒ Montör, 
⇒ Yardımcı Personel,
⇒ Satış Temsilcisi.

Doğtaş Kelebek Mobilya tarafından kariyer sayfasından yayında olan pozisyonların bir kaç tanesi bu şekilde verilmiştir. Türkiyenin farklı bölgeleri için yayınlanan ilanları inceleyerek firmaya iş başvurusu yapmak isteyen adaylar altta verdiğimiz linki kullanarak yayında olan tüm ilanları inceleyip size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/dogtas-kelebek-mobilya-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari?firma=177559

 
Doğtaş iş ilanları Doğtaş personel alımı İş İlanları 2017 Kariyer Kelebek Mobilya Kelebek Mobilya iş ilanları Kelebek Mobilya personel alımı Mobilya iş ilanları Mobilya Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.