Dimes Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Diren holding bünyesinde Türkiye'nin en lezzetli meyve sularının üreticisi olan Dimes personel alımı yapacağı pozisyonları insan kaynakları sayfasından duyurdu.

Dimes Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Diren holding bünyesinde Türkiye'nin en lezzetli meyve sularının üreticisi olan Dimes personel alımı yapacağı pozisyonları insan kaynakları sayfasından duyurdu. Ülkemizin en tanınan meyve suyu markasının üreticisi olan firma bünyesinde 6 bin civarında beyaz yaka personel çalışmaktadır. Sürekli büyüme eğiliminde olan firma gerek üretim tesislerinde gerekse ofislerinde çalıştırmak üzere yeni takım arkadaşları alacaktır Eğer sizde bu büyük markanın bir çalışanı olmak istiyorsanız yayında olan ilanları inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz.

Türkiye genelinde farklı bölgelerde istihdama katkı sağlayan Dimes  Aydın-Sultanhisar, izmir ve Tokat fabrikalarında meyve suyu üretimi ile birlite süt ve süt ürünleri üretimide yapmaktadır. Bu fabrikalarındaki mavi yaka ve beyaz yaka pozisyonlar için personel ihtiyacı olan firmanın yayında olan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz. Dimes tarafından yayında olan iş ilanlarını aşağıda sizler ile paylaşıyoruz.

Dimes İş İlanları

⇒ Distribütör Yöneticisi,

⇒ Stajyer,

⇒ Elektrik/Elektronik Teknisyeni,

⇒ Satış Uzmanı,

⇒ Makine Mühendisi

Yukarıda sıralanan pozisyonlar için alım yapan Dimes yeni personel ihtiyacı olması durumunda ilanlarını güncellemektedir. İhtiyaçlarına göre ilköğretim ve lise mezunları arasından üretim işçisi alımı yapan firmanın iş ilanlarını sayfamızdan sürekli olarak kontrol ederek haberdar olabilirsiniz. Dimes güncel iş ilanlarını incelemek için sayfanın altında verdiğimiz linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/dimes-gida-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c4882-p29765

 
Dimes Mühendis Alımı Dimes Kariyer Olanakları 2017 Dimes Satış Personeli Alımı 2017 Meyve Suyu Fabrikaları İş İlanları 2017 Ön Lisans Mezunu Satış Elemanı Alımı 2017 Personel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Abdullah Tanzer Bakanlar     2019-10-14 Dimes Sultanhisar fabrikamıza iş başvurusu yaptim.Tam donanımlı aradiginizdann fazla bilgi ve tecrübeye sahip teknisyenim.İ.K sorumlusu Cuma bey de aynı fikirde olduğunu biliyorum.Fakat şirketin politikası ve kuralları gereği sicilimden dolayı ise alınmadım.halbuki denenip bir fırsat verilip Dimes e faydalı devlete faydalı Aileme faydalı birey olabilirim.saygilarimizla konu ile ilgili bir şans verilmesini siz büyüklerimizden arz ederim
Hakan     2019-05-29 21 yıldır pazarciyim dimeste çalışmak istiyorum
Kemal vural     2017-07-10 Selam ben yozgatlı ama bua ya tasındım sözle çalışmak ıstıyorum
Sehmus     2016-11-24 14 yılık pazarlama sektorundeyim hayla devam etmekteyim Dimes meyve sularını satmakta memnunum dimesin kendi bünyesinde çalışmakta onur duyarim