DHL Personel Eleman Alımı İş İlanları

Taşımacılık sektöründe dünya genelinde tanınan bir firma olan DHL Türkiye'de faaliyetlerine uzun yıllardır devam ediyor.

DHL Personel Eleman Alımı İş İlanları

Taşımacılık sektöründe dünya genelinde tanınan bir firma olan DHL Türkiye'de faaliyetlerine uzun yıllardır devam ediyor. Farklı illerdeki şubelerinde personel ihtiyacı olan DHL boş kadrolarını tamamlamak üzere personel alımı yapmaktadır. Dünyanın en büyük lojistik firması olan Türkiye DHL iş ilanlarına başvuru yaparak aramakta olduğunuz işe sahip olabilirsiniz. Sürekli olarak güncel olarak ilan yayınlayan DHL genellikle ilanlarında deneyimli kişilerle çalışmayı tercih ediyor.

DHL personel alımı yapacağı illerin başında Ankara ve İstanbul gelmektedir. Yayında olan 11 ilana iş başvurularını almaya devam eden firma alımlarında adaylardan pozisyona göre iş başvuru şartı istemektedir. DHL İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanmış olan ilanları inceleyecek olursak yayındaki ilanlar aşağıdaki gibidir.

DHL İş İlanları

betbaba giriş

⇒ Müşteri Hizmetleri Yetkilisi Part Time,
⇒ Müşteri Hizmetleri Yetkilisi,
⇒ Bilgi Giriş Yetkilisi - Yarı zamanlı,
⇒ Gümrük Müşteri Hizmetleri Yetkilisi (Part-Time),
⇒ Gönderi Takip Yetkilisi - Part Time,
⇒ Temporary - Procurement & Administration Support,

DHL İş Başvurusu yapabileceğiniz pozisyonları yukarıdaki gibi vermiştir. 2018 yılında ihtiyaç olan pozisyonlar için internet üzerinden ilanlar yayınlayacak olan firmanın tüm ilanlarını güncel olarak aşağıda paylaştığımız link adresinden takip edebilirsiniz. İhtiyaca göre lise ve ilköğretim mezunu adaylara da iş imkanı sunan DHL alımlarını faaliyetlerine devam ettiği iller için ilan yayınlamaya devam etmektedir.

https://goo.gl/CrtkUo

 
DHL Eleman Alımı DHL İş Başvurusu DHL İş İlanları DHL Lise Mezunu Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yaşar karaman     2020-06-09 E sınıfı sürücü belgem src 1.3 psikoteknik belgem var 18 yıllık ist şehir içi şöförüm. İst çekmeköy