Denizcilik Sektörü Personel Alımı İş İlanları

Çok zahmetli ve sabır isteyen bir meslektir açık denizlerde çalışmak, bu sektör her sene yeni personel alımları ile istihdamada ciddi katkı sağlamaktadır.

Denizcilik Sektörü Personel Alımı İş İlanları

Çok zahmetli ve sabır isteyen bir meslektir açık denizlerde çalışmak, bu sektör her sene yeni personel alımları ile istihdamada ciddi katkı sağlamaktadır. Denizcilik Sektörü Personel Eleman Alımı ilanları iki kategoride yayınlanmaktadır. Bunlardan ilki bu alanda eğitim almış yeni mezunlar için yayınlanan ilanlardır diğeri ise bu alanda hiçbir eğitim almamış ilköğretim mezunu gemi güverte elemanı olarak çalışabilecek kişiler için verilen ilanlardır. Elbette bakımcı, elektrikci, aşçı, su tesisatçısı gibi personellerde yine bu sektörde iş bulabilen meslek dalları arasındadır. Sektörün deneyimli ve deneyimsiz personel ihtiyacı herzaman olacağından dolayı özellikle taşımacılık yapan büyük firmalarda her zaman iş bulabilirsiniz.

Denzicilik sektöründe çalışmak isteyenler ilk olarak personel alımları için kariyer sayfaları üzerinden yayınlanan ilanları inceleyebilirsiniz. Genellikle sektörün büyük firmaları sektörde çalışmak isteyenler için iş ilanlarını kariyer sayfaları üzerinden duyurmaktadır. Yaptığımız incelemede şuan için çok fazla iş ilanı sektörde çalışmak isteyenler için yayında.Denizcilik sektöründe şu anda açık olan iş ilanları şu şekilde verilmiştir;  

-Satış Temsilcisi
-İşe Alım Yöneticisi
-Liman Hizmetleri Sorumlusu
-Gemi inşa Mühendisi
-Ticaret Müdürü
-Bakım Onarım Teknisyeni
-Elektrik Mühendisi
-Yük Teslim Sorumlusu

Yukarıdaki pozisyonlara benzer personel alımı yapan çok sayıda firma bulunmaktadır. Yukarıda sıralanan meslek dalları vasıflı adaylar için yayınlanmıştır. Dolayısı ile meslekler için istenilen nitelikleri okuduktan sonra başvuru yapmalısınız. İlköğretim mezunu olan okurlarımız aşağıdaki vereceğimiz bağlantı adreslerini kullanarak Denizcilik sektöründe yayınlanmış iş ilanlarını inceleyerek vasıfsız eleman alımı yapan büyük firmalara iş başvurusu yapabilirler. Yük gemilerinde çalışmak isteyenlerin aylar boyunca seyehat yapacağını hatırlatmamızda fayda var.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/denizcilik
http://www.yenibiris.com/denizcilik-is-ilanlari
https://www.secretcv.com/is-ilanlari/denizcilik-is-ilanlari?o=999

 
Personel Eleman Alımı Personel Eleman Alımları 2017 Personel Alımları 2017 Eleman Alımları 2017 İş İlanları 2017 2017 Personel Alımı Denizcilik Sektörü Personel Eleman Alımı iş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ramazan     2021-01-18 Denizcilik sektöründe çalışmak istiyorum.Bekarım her türlü iş elimden gelir. Seyehat ile ilgili problemim yok. Duyarlı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.