Defacto İş Başvurusu 2017

Türkiye’nin en başarılı tekstil ve hazır giyim markası olan Defacto personel alımı yapıyor işte detaylar..

Defacto İş Başvurusu 2017

Uzun yıllardır tekstil sektöründe kumaş üretimi yapan firma 2004 yılında girdiği hazır giyim sektöründe büyük başarılara imza atarak adından söz ettiren bir marka olmayı başardı. Defacto yurt içi ve yurtdışı mağaza sayısını her yıl artırıyor büyümeye devam eden Defacto personel alımı yapmak için ilanlarınıda sürekli olarak güncelliyor. Defacto personel alımı yapmak için ihtiyacı olan pozisyonları yayınladı. Üniversite öğrencileri içinde part time iş ilanları yayınlayan Defacto tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

İş Başvurusu yaparak kariyerinize Defacto'da devam etmek istermisiniz? Yayında olan kadrolara başvurusu yapmak isteyen adaylar ilk olarak pozisyon için aranan niteliklerin neler olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Neredeyse tüm AVM lerde mağazası olan ve binlerce çalışanı bulunan markanın bir çalışanı olabilirsiniz.

Defacto İş İlanları

⇒ Depo Elemanı,
⇒ Personel Uzmanı
⇒ Elektrik Teknisyeni,
⇒ Şantiye Kontrol Uzmanı,
⇒ Mağaza Personeli,
⇒ Satış Danışmanı.

Defacto İş Başvurusu

Sizde Defacto'da çalışma şansını sahip olabilirsiniz. Firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Çalışanlarına bir çok imkan ve yüksek maaş veren Defacto'da çalışmak istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

http://www.kariyer.net/defacto-is-ilanlari-c6553-p31434/

 
Defacto Satış Danışmanı Alımı Defacto İş Başvurusu 2017 Defacto İnsan Kaynakları Defacto İş Başvuru Formu Defacto Personel Alımı Defacto Kasiyer Alımı Defacto İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Şaban güler     2020-10-18 Deneyimli biriyim. Satış konusunda kendime güveniyorum. Ama bir türlü başvuru yapamadım