Colin’s Personel Alımı İş İlanları

Colin’s personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel alımı yapmaktadır.

Colin’s Personel Alımı İş İlanları

Colin’s Personel Alımı

Colin’s insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Colin’s iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Colin’s iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Colin’s personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Eroğlu holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve tüm dünyada müşterileri tarafından en beğenilen markalardan biri olan Colins personel alımı yapmaya devam etmektedir. Ülkemizde gençlerin en fazla tercih ettiği markalardan biri olmayı başarmış olan Colins sektörün dev firması olarak hizmet vermeye devam ediyor. Dünya genelinde 600 den fazla mağazası olan bu büyük markanın parçası olmak istermisiniz? Haberimizin devamını okuyarak daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Colins İnsan Kaynakları

Eroğlu Holding; Global düşünce yapısına sahip, çevre kaynaklarına saygılı, toplum bilinci yüksek, bilimsellik ve kaliteye hakim ve insanı ön planda tutan yapısı ile "Global İnsan Kaynakları Politikası"nı belirlemektedir.

Global İnsan Kaynakları Politikalarımız;

·         Bağlı tüm şirketlerimizi vizyon ve misyonlarımız doğrultusunda geleceğe taşıyacak en önemli kaynak "İNSAN" dır.

·         Yatırım yapılacak doğru insanı seçmek, verimliliğini en üst seviyeye çıkaracak ortamı yaratmak, yetkinliklerini geliştirerek performansını arttırmak, eğitimlerle gelişimini sağlamak, kariyer yolunu çizmek, yedekleyerek geleceğimize yön vermek için gerekli olan Global İnsan Kaynakları sistemlerini kurmak.

·         Başlattığımız bu çalışmalara, değişik uluslara mensup tüm çalışanlarımızın verdiği gücü de katarak, globalleşen iş dünyasına öncülük etmektir.

Colins İş Başvurusu

Colins personel alımı için yayınlamış olduğu ilanları inceleyip size uygun olan pozisyonlara başvuru yapmak istiyorsanız. Firmanın insan kaynakları sayfasını ziyaret ederek personel alım ilanları hakkında detaylı aviator siteleri bilgiye sahip olabilir ve size uygun olduğunu düşündüğünüz bir pozisyona iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.colins.com.tr/t/kariyer

 
Colins Eleman Alımı Colins İnsan Kaynakları Colins İş Başvurusu Colins İş İlanları Mağaza İş İlanları Colins Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 Eroğlu Holding Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ramazan candan     2020-12-11 Merhaba işvarmı
Mehmetcan gulec     2020-09-23 Satış danışmanı Alımınız var mi ?
Ceyhun     2020-02-19 is arıyorum personele ihtiyacınız var mi
Sibel eliustaoğlu     2019-10-12 Ben paketleme bölümünde iş arıyorum ihtiyacınız varmi