Çocuk Bakıcısı iş ilanları 2017

Küçük yaşta çocuklara haftanın 5 günü bakabilecek çocuk bakıcıları için yayınlanan iş ilanları arasından size uygun olan pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Çocuk Bakıcısı iş ilanları 2017

Çalışan ailelerin en değerli varlıklarını emanet ettiği insanlardır çocuk bakıcıları. Özellikle İstanbul, Antalya, Bursa ve Ankara gibi büyük şehirlerde aileler ve danışmanlık şirketleri çocuk bakıcısı pozisyonu için çok sayıda iş ilanı yayılamaktadır. Çocuk bakıcısı olmak isteyenlerde iştenen genel şartlar aşağıdaki gibidir.

Aranan Nitelikler

  1. Bebek bakımında tecrübe sahibi,
  2. Referans verebilecek ,
  3. Dinamik,
  4. Sigara kullanmayan ,
  5. Güler yüzlü,
  6. Günlük toparlama ve yemek yapabilecek,

Bu nitelikler genellikle çocuk bakıcısı arayan firmalar tarafından verilen ortak başvuru şartlarıdır. Sizde haftada 5 gün 09:00 - 18:00 saatleri arasında çalışarak 2500 TL ücret ile gündüzlü çalışabilecek bebek bakıcısı olabilirsiniz.

Yayında olan ilanları inceleyerek size uygun olan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için alttaki linki tıklayıp tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/cocuk-bakicisi-is-ilanlari

 
Çocuk Bakıcısı Aranıyor Çocuk Bakıcısı Maaşları 2017 Eğitimli Çocuk Bakıcısı Gündüz Çocuk Bakıcısı Çacuk Bakıcısı Alımları Çocuk Bakıcısı İş İlanları İstanbul Çocuk Bakıcısı İş İlanı Avrupa Yakası İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.