Cengiz Holding Personel Alımı 2017

Cengiz Holding faaliyetlerini sürdürmekte olduğu sektörlerde beyaz ve mavi yaka personel ve işçi alımları yapmaktadır.

Cengiz Holding Personel Alımı 2017

Cengiz Holding faaliyetlerini sürdürmekte olduğu sektörlerde beyaz ve mavi yaka personel ve işçi alımları yapmaktadır. 2017 yılında personel alımlarına devam eden Cengiz Holding İnşaat, maden, enerji, turizm, hayvancılık, sigorta ve hizmet sektöründe çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Sizde Cengiz Holding'in faaliyetlerini sürdürmekte olduğu sektörlerden birinde çalışmak istiyorsanız yayınlanan ilanlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Cengiz Holding İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler için insan kaynakları sayfası üzerinden iş ilanlarını yayınlıyor. Bu ilan sayfası üzerinden yayında olan ilanları inceleyerek başvuru şartları size uygun olan pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca yine kariyer sayfası üzerinden iş başvurusu alan Cengiz Holding genel başvuru formu üzerinden başvuru yapmak isteyenlere fırsat sunuyor. Oluşturmuş olduğu cv havuzu içerisinden oluşabilecek kadrolara gereken personeller içinde ilk olarak aldığı başvuruları değerlendirmeye almaktadır. 

Cengiz Holding bünyesinde çalışmak istiyorsanız iş başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Yapılan tüm başvurular uzman insan kaynakları çalışanları tarafından değerlendirmeye alınarak kurum için en verimli olacak adaylar iş görüşmesi için davet edilir. Kurum içi uygulamalar yapan insan kaynakları uzmanları başarılı olan adaylara iş teklifini yaparak ücret teklifini yapmaktadır.

Sizde Cengiz Holding İş İlanlarını incelemek ve Genel Başvuru Formunu doldurmak istiyorsanız alttaki bağlantıyı kullanarak insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.cengiz.com.tr/tr-tr/Kariyer/Sayfalar/Acik-Pozisyonlar.aspx

 
Cengiz İnşaat İş Başvurusu 2017 Cengiz İnşaat İşçi Alımı 2017 İnşaat Personel Alımı Holding İş İlanları 2017 İnşaat Sektörü İş İlanları Enerji Sektörü İş İlanları Hizmet Sektörü İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.