CarrefourSA İş Başvurusu 2017

CarrefourSA yayınlamış olduğu iş ilanları ile sektörde çalışmak isteyenlere farklı pozisyonlarda personel alımı yapıyor. Haberimizin detaylarında başvuru şekli ve açık pozisyonları görebilirsiniz.

CarrefourSA İş Başvurusu 2017

CarrefourSA yayınlamış olduğu iş ilanları ile sektörde çalışmak isteyenlere farklı pozisyonlarda personel alımı yapıyor. CarrefourSA Türkiye genelindeki marketlerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Kasiyer, Güvenlik Görevlisi ve Reyon görevlisi başta olmak üzere bir çok pozisyon için personel eleman alımı yapmaya devam ediyor. CarrefourSA marketleri adayardan bazı belirlenen şartlar ile alım yapıyor. Pozisyonlara başvuru yapmadan önce başvuru şartlarını incelemeniz gerekmektedir.

Sizde CarrefourSA bünyesinde katılarak bu büyük markanın bir çalışanı olmak istiyorsanız pozisyonları ve başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz. En fazla personel alımı yapılan pozisyonlar arasında olan ve sürekli olarak yayında kalan pozisyonların başında Kasa elemanı ve Reyon Görevlisi alımı gelmektedir. Bu pozisyonlar için istenen başvuru şartları şunlardır.

Kasa ve Reyon Görevlisi olma şartları:

  • Sebze reyonunda çalışacak adaylar, En az ilköğretim mezunu,
  • Güvenilir, Özgüvene sahip ve özdenetime sahip olan adaylar,
  •  İnsan ilişkilerinde başarılıi aktif ve güler yüzlü olan adaylar,
  • 18 ile 45 yaşları arasında olan adaylar,
  • Kasa da çalışacak adaylar için en az lise mezunu olan adaylar,

Başvuru yapacak olan adaylar için yayında olan 108 adet açık pozisyon kariyer sayfası üzerinden yayınlanmıştır ve başvuru alınmaya devam etmektedir. Altta başvuru yapmak isteyenler için başvuru sayfasının direkt linkini paylaşıyoruz. Hemen ziyaret ederek uygun pozisyonları inceleyerek başvuru yapabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/carrefoursa-is-ilanlari?firma=6208&frm=6835

 
Carrefoursa Personel Alımı İş Başvurusu CarrefoursaTürkiye Geneli Personel Alımı Market Görevlisi Alımı Reyon Görevlisi Alımı Market Görevlisi İş Başvurusu Market Görevlisi Iş Ilanları Reyon Elemanı Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
güler     2018-06-24 part time olarak çalişmak istıorum reon görevlısı olarak
Muhammed     2017-05-13 5 senedir kasabım iş arıyorum