Çağrı Merkezleri İçin 25 Bin Personel Alınacak

Önümüzdeki günler içerisinde 25 bin çağrı merkezi personeli alınacak.

Çağrı Merkezleri İçin 25 Bin Personel Alınacak

Başbakan Binali Yıldırım Hafta sonu iş adamları ile birlikte Diyarbakıra çıkarma yaptı. Yapmış olduğu konuşmada bir çok konu hakkında önemli bilgiler verdi. Özellikle gençler için müjdeli haberler vermeye devam eden Başbakan Doğu Bölgelerine yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek on binlerce genç için istihdam edileceği bilgisini verdi. Yaptığı son açıklamada ise çağrı merkezlerinde toplam 25 bin yeni personel istihdam edileceği bilgisini verdi.

Başbakan 25 bin çağrı merkezi eleman alımı hakkında müjdeli güzel haber verirken bölgeye yapılan yeni yatırımalar hakkında da önemli konulara işaret etti. Açıklama kapsamında doğu ve güneydoğu anadoluda yapılmış olan üretim tesislerinin hızla devam ettiğini açıklayan Başbakan buralarda binlerce gencin istihdam edileceğini söyledi.

Çağrı Merkezlerinde istihdam edilecek personel ve elemanlar için yayınlanmış olan her hangi bir ilan yok. Ancak önümüzdeki aylar içerisinde belirtilen pozisyon için personel alımının başlaması bekleniyor. İSBİLGİLERİ.COM tarafından yayınlanan iş ilanlarını takip ederek personel alımları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 
25 Bin Çağrı Merkezi Personeli Alınıyor 25 Bin Çağrı Merkezi Personeli 25 Bin Çağrı Merkezi Çağrı Merkezi İş İlanları 2017 Çağrı Merkezi Personel Alımı 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.