Çağdaş Holding Personel Alımı İş İlanları 2018

Muğla merkez'de 1987 yılında faaliyetlerine başlayan Çağdaş Holding günümüzde çok sayıda sektörde çalışmalarına devam etmektedir. Bünyesindeki şirketlere personel ve eleman alımları yapmaktadır.

Çağdaş Holding Personel Alımı İş İlanları 2018

Muğla Merkez’de 1987 yılında faaliyetlerine başlayan Çağdaş Holding günümüzde çok sayıda sektörde çalışmalarına devam etmektedir. Şu anda Bodrum merkezdeki havayolu taşımacılığı, inşaat, turizm, peyzaj, mermer, enerji ve beton gibi birçok sektörde faaliyetlerine devam eden Çağdaş Holding yeni takım arkadaşları alacaktır. Kariyerine bu büyük holding de devam etmek isteyenler açık olan pozisyonları inceledikten sonra insan kaynakları birimine iş başvurusu yapabilirler. Holdingin merkezi İstanbul’da bulunmaktadır ama iş yoğunluğu Muğla bölgesindedir.

Çağdaş holding 2006 yılında grup şirketlerini holding olarak tek çatı altında toplamıştır. Farklı sektörlerde faaliyetlerine devam eden şirketler Çağdaş holding ismi altında iş ilanlarını yayınlamaya başlamıştır. İş Başvurusu yapabileceğiniz güncel iş ilanlarının bir bölümü aşağıdaki gibidir. Bu ilanları inceledikten sonra başvurunuzu yapabilirsiniz.

Çağdaş Holding İş İlanları

  • Satın Alma Uzmanı,
  • Puantör
  • Yapı Market Kasa Sorumlusu,
  • Genel iş başvurusu,
  • Peyzaj Mimarı,
  • Yapı Market Proje Satış Uzmanı,
  • Transmikser Operatörü.

Yukarıdaki pozisyonlar insan kaynakları departmanı tarafından yayında olan pozisyonlardan bir bölümüdür. Diğer iş ilanlarını da inceledikten sonra firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru şartları açık iş pozisyonuna göre değişmektedir. Öğrenim durumu ise ilkokul mezunundan lisans mezununa birçok kişiye uygun iş pozisyonları bulunmaktadır. Yukarı ilanlarda puantör ve yapı market kasa sorumlusu pozisyonları için lise mezunu olma şartı bulunurken transmikser operatörü için ilkokul mezunu olmak yeterlidir fakat bu iş için iş deneyimi şartı bulunmaktadır.

Çağdaş Holding İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Holding personel alımı ilanlarını kariyer sitelerinde yayınlamaktadır. Bundan dolayı iş başvurularını bu siteler üzerinden almaktadır. Bunun için aşağıda bağlantısını vereceğimiz adrese girerek kendi şartlarınıza uygun iş pozisyonuna başvuruda bulunabilirsiniz. https://goo.gl/vEDcw6

 
Çağdaş Holding Eleman Alımı 2018 Çağdaş Holding Muğla iş ilanları transmikser operatörü iş ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Fikret     2019-01-08 Ahçı ve izfara Adana Kebap ustasıyım.5 metreye kadar Kebap yapabiliyorum.Hijyen , Kalfalık , Ustalık ve Usta Eğiticilik belgelerine sahibim.Dede mesleğidir.yurdısında iş arıyorum saygılarımla fikret