Brisa Personel İşçi Alımı İş İlanı

Dünyanın en büyük lastik üreticisi firmalarından biri olan Bridgestone personel alımı yapıyor.

Brisa Personel İşçi Alımı İş İlanı

Brisa Personel Alımı

Türkiyenin en büyük lastik üretim fabrikası Bridgestone ile Sabancı Holding yatırımı olan brisa firması farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaktır. Brisa tarafından yayınlanan ilanlar içerisinde yazılım uzmanı, bölge satış yöneticisi, bilgi sistemleri müdürü, bakım teknisyeni, saha mühendisi, filo iş geliştirme uzmanı ve ticari ilişkiler uzmanı pozisyonlarında alımlar yapacaktır. Ayrıca genel başvuruda alan Brisa size uygun olan pozisyonlar olduğunda iletişime geçmektedir.

Sabancı Holding yatırımı olan Brisa yüzde yüz yerli sermeye olarak Lassa lastik sanayi A.Ş ismi ile 1974 yılında kurulmuştur. 90 bin metrekare kapalı alanda kurulan fabrika ilk üretime 1977 yılında başlamıştır. 186 bayisi ile 60 ilde satışa başlamıştır. 1988 yılının ortalarına kadar Lassa markası ile üretim yaptıktan sonra Ürün çeşitliliğini artırıp http://sexhatlari.top traktör lastiği, otobüs ve kamyon lastiği üretimine başladı 1988 yılının sonunda kurduğu ortaklık ile Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ismini aldı.

Kocaelinde üretime devam eden fabrikası 196 bin metrekareye kurulmuş Türkiyenin en büyük Avrupanın ise yedinci en büyük lastik üreticisi olarak bilinmektedir.

Brisa her yıl kendisine belirlediği büyüme hedefleri ile birlikte yeni personel alım ilanlarıda yayınlamaktadır. Brisa yeni yatırımları ile birlikte önümüzdeki yıllar içerisinde de personel almaya devam edecek. Brisa tarafından yayında olan 40 pozisyon için işe alımlar devam etmektedir. Brisa insan kaynakları departmanı tarafından yürütülen personel alımlarında sürekli başarma arzusu yüksek, dinamik değişim ve gelişime açık yüksek performans hedefleyen özellikleri taşıyan adaylarla çalışmayı tercih etmektedir. Brisa insan kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formunu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şayet İnsan Kaynakları sayfasında sıralanmış olan açık iş ilanları arasında kendinize uygun bir pozisyon bulamadıysanız, Genel Başvuru bölümünden başvurunuzu yapabilirsiniz. Yine Brisa tarafından verilen diğer ilanlara alt kısımdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/brisa-bridgestone-sabanci-a-s-is-ilanlari-c1013-p139/

 
Brisa Açık Pozisyonlar Brisa Bridgestone İş Başvuru Formu Brisa Bridgestone İş İlanları Brisa İş Başvurusu Brisa İşçi Alımı Brisa Personel Alımı Sabancı Holding Eleman Alımları İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Gülnaz     2020-07-05 Sizinle çalışmak isterim düzenli disiplinli iş kurallarına uyumlu olmaktayım sekiz sene fort otosan işletmesinde çalıştım lise mezunuyum teşekkür ederim
mahmut avcı     2019-03-04 slm kolaygelsin ben mahmut avcı 9 yıllık hamurcuyum calışmış olduğum vizyon kauçukdan 01.02. 2019 tarihinde ayrıldım. İstanbul Sultangazi'de ikamet ediyorum.