BOTAŞ İşçi Alımı 2018

Boru Hatları İle Petrol Taşıma (BOTAŞ) her sene işçi alımı yapmak üzere Türkiye İş Kurumu İŞKUR sitesi üzerinden ilan yayınlamaktadır.

BOTAŞ İşçi Alımı 2018

Boru Hatları İle Petrol Taşıma (BOTAŞ) her sene işçi alımı yapmak üzere Türkiye İş Kurumu  İŞKUR sitesi üzerinden ilan yayınlamaktadır. Ülkemizin önemli kurumları arasında bulunan botaş'ta çalışmak isteyenler kurumun ihtiyacı olduğu boş pozisyonlara iş başvurusunda bulunabileceklerdir. Botaş her yıl olduğu gibi 2018 yılı içersinde ihtiyacı olan pozisyonlara işçi alımı yapması beklenmektedir. İŞKUR ilanıyla işçi alımı yapan kurum istihdam edeceği personellerden farklı başvuru şartları talep edebilmektedir.

2017 yılında BOTAŞ bünyesine özellikle gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisi gibi pozisyonlarda personeller almıştı. Personel alımlarında Kamu Personel Seçme Sınavı şartı arayan kurum alım yapacağı kadroya göre KPSS'den farklı puanlar talep edebilmektedir. Ancak bu güne kadar yayınladığı ilanlarda en az 60 puan ile alım yapmıştır. KPSS ile personel ve işçi alması kurumun devlet kurumu olduğunu ve iş garantisinini sağlam olduğunu göstermektedir. Bundan dolayı mezun olma durumunuza göre kamu personeli seçme sınavına girmelisiniz. Lise mezunları P94, önlisans mezunları P93 ve lisans mezunları ise P3 puan türünden puanları olmalıdır.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş yayınladığı ilanları Belirsiz Süreli (Daimi)  ve Geçici İşçi pozisyonları gibi kategorilere ayırmıştır. Kurumun yayınladığı tüm ilanları 2018 yılında sitemiz üzerinden takip edebileceksiniz. İsbilgileri.com tüm kamu kurumlarının ilanlarını takip ederek iş arayanları güncel olarak paylaşmaktadır. İŞKUR İş İlanları bölümümüzü takip ederek yayınlanan ve yayınlanacak olan ilanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 
BOTAŞ İş İlanları Botaş İş Başvurusu Botaş Personel Alımı Botaş işkur işçi alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.