BMW Personel Alımı İş İlanı

Ülkemizde BMW markasının en büyük tedarikcisi olan BMW personel alımı yapıyor.

BMW Personel Alımı İş İlanı

BMW Personel Alımı

Dünyanın en büyük ve en değerli markası olan BMW personel alımı yapmaktadır.BMW insan kaynakları, departmanı tarafından yayınlanan iş ilanlarını haberimizde sizler için derledik. BMW iş başvurusu yapıp kariyerinize bu dünya markasında devam etmek istermisiniz? BMW eleman alımını bünyesinde bulunan departmanlardaki açık pozisyonlar için güncel olarak yayınlayarak istenilen nitelikleri taşıyanlar için işe alım sürecini başlatmaktadır.

​BMW Eleman Alımı

Dünyanın en iyi otomobillerini üreten BMW Türkiye üzerinden satış servis gibi tüm yetkilerini Borusan Otomotiv aracılığı ile yapmaktadır. Borusan Holding Türkiyede uygulamakta olduğu yalın altı sigma uygulamaları ile prestijli ve başarılı bir kurum olarak uzun yıllardır çalışmalarını srdürüyor.

Otomotiv sektöründe çalışmak isteyen binlerce kişinin hayallerini süsleyen BWM bünyesine dahil olabilmek için yayında olan ilanlar için istenilen nitelikleri taşıyabiliyor olmanız gerekiyor. Bazı pozisyonlar için başvuru yapmak içinse kesinlikle yabancı dil biliyor olmanız gerekmektedir. Kurumsal yapısı ile belli dönemlerde personel alımı yapmak için alım yapan bu firmada çalışmak isteyenler güncel iş ilanlarını takip ederek iş başvurularını yapabilirler.

BMW iş başvurusu yapmak isteyenler Borusan Holding iş ilanlarını kariyer sayfaları üzerinden takip ederek istenilen şartlara uygun olduğunu düşünen adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilirler.

BMW personel eleman alımı yapmak üzere yayınladığı pozisyonları sıralayacak olursak verilmiş olan ilanlarlardan bir kaçı şu şekilde verilmiştir.

  • BMW Satış Danışmanı
  • Servis Danışmanı
  • BMW Genius
  • Internal Audit Specialist
  • Üretim Elemanı 

BMW Personel Alımı

BMW personel alımlarını genel olarak İstanbul ilinde yayınlamaktadır. BMW tarafından yayınlanan iş ilanlarının detaylarına ulaşmak için Borusan Holding kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz. BMW yani Borusan otomotiv insan kaynakları sayfasını ziyaret etmek isteyenler alt kısımdaki linki kullanabilirler.

http://www.borusanotomotiv.com/kariyer.aspx

 
BMW Eleman Alımı BMW İnsan Kaynakları BMW İş Başvurusu BMW İş İlanları BMW İşçi Alımı BMW Personel Alımı Personel Alımı 2020 Eleman Alımı 2020 Borusan Otomotiv Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ertürk uysal     2020-07-16 Merhabalar açmış olduğunuz servis danışmanlığı personel bünyenizde bulunmak isterim yaşım 29 ilginiz için teşekkürler Erturkuysal@outlook.com
Aziz Turan     2019-10-14 Ben Bwm de çalışmak isterim yaşım 38 vardiya da olur sevkiyat bölümü de olur.
Fatih Tekgül     2019-07-23 Emineller otomotiv şeffaf servis 02.10.2012 tarihinde işe ön muhasebe ve danışmanlık yapıyordum. 2014 senesi yedek parça servisinde açık olunca Yedek parça alış ve satış departmanın da hizmet verdim. Kendimi daha çok geliştirerek aynı zamanda hasar takip hizmetine geçtim. Çalıştığım firma küçülmeye gitmek zorunda kaldığı için 19.07.2019 işten ayrıldım. Çalışkan ve aktif biriyim kendimi geliştirmeye açık ekip arkadaşlarımla uyumlu sakin biriyim. Kısaca iş arıyorum.