Bilkay Grup Personel Alımı İş Başvurusu

Bilkay grup personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Bilkay Grup Personel Alımı İş Başvurusu

20 yıl önce insan kaynakları sektörüne hizmet etmek için kurulmuş olan Bilkay Grup, hedeflerini yakalamış olmanın haklı gururunu yaşıyor. 1989 yılında kurulmuş olan Bilkay Grup binlerce farklı kişi ile birlikte çalışarak günümüze kadar gelmiştir. Firma kurulduğu günlerde ilk olarak sigorta şirketlerine veri giriş personeli istihdam etmekte olan Bilkay Grup'un bu hizmeti kısa bir süre içerisinde birçok sigorta şirketi tarafından benimsendi ve uygulanmaya başlandı. Bilkay Grup özellikle sigorta sektöründe firmalara çözüm ortagı olmaya devam ediyor.

Faaliyetini sürdürdüğü 20 yıl, ülkemizin ilk outsource firma olma unvanına sahip Bil-kay' a yeni deneyimler ve farklı sektörlerde iş imkanı kazandırdı. Bugün uzman kadrosu ve geniş ekibi ile kurumsal kimliğine kavuşmuş, Bankacılık, Sigorta, Medya ve Perakendecilik sektörleri başta olmak üzere ülkemizin büyük kuruluşlarına hizmet veren bir iş gücü destek firmasıdır. Türkiye'de İK Danışmanlık konusunda %100 yerli sermaye ile hizmet vermekte ve dünya devi uluslararası şirketlerle rekabet etmektedir.

Bilkay grup personel alımı yapmak üzere yayınlamış olduğu çok sayıda ilana aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz, yayında olan bir kaç pozisyon şu şekilde verilmiştir.

  • Vekaletname kontrol elemanı,
  • Stok sayım elemanı,
  • Bilet satış görevlisi,
  • Gişe elemanı,
  • İmalat müdürü,
  • Çağrı merkezi müşteri temsilcisi.

http://www.yenibiris.com/bilkay-grup-is-ilanlari?firma=56555

 
Bilkay grup Personel Alımı 2017 İnsan kaynakları personel alımı Eleman alımı 2017 Bilkay grup iş ilanı Bilkay grup personel alım Bilkay grup iş başvuru adresi Bilkay grup kariyer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Pelin     2020-08-27 Silahlı