Bilim Makina Sanayi Personel Alımı İş İlanları 2017

Bilim Makina Sanayi personel ve eleman alımı yapmak üzere farklı niteliklere sahip olan personeller alımı yapacağını duyurmuştur.

Bilim Makina Sanayi Personel Alımı İş İlanları 2017

Bursa'da bulunan tesislerinde Toprak Seramik, Kimya, Demir Çelik Sanayi, Ağır Sanayi ve Çimento sektörlerinde üretim yaparak bölgede faaliyetlerini sürdürmekte olan şirketlerin hammadde ihtiyacını karşılayan yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş olan Bilim Makina Sanayi Personel Alımı yapmaktadır. Türkiyenin farklı bölgelerine kurmuş olduğu çimento fabrikalarında üretime devam eden firma sektörde çalışmak isteyenlere iş imkanları sunmaktadır. Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikası için sürekli yeni personel alımı için ilan yayınlayan firmada çalışmak isteyenler iş ilanlarına başvuru yapabilirler.

Ayrıca üretimini yaptığı makineleri yaptığı ARGE çalışmaları ile daha kullanışlı hale getirerek müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için sürekli kendini geliştirmektedir. Yayınlamış olduğu kadroları merak edenler için aşağıda bir liste hazırladık bu listede bulunan kadroları inceleyerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bilim Makina İş İlanları

⇒ İnşaat Mühendisi,
⇒ Lojistik Elemanı,
⇒ Teknik Öğretmen,
⇒ Makine Teknikeri,
⇒ Makina Mühendisi.

Yukarıda sıralanan pozisyonlarda iş arayan okurlarımız firma tarafından yayınlanan iş ilan sayfası üzerinden insan kaynakları departmanına cv gönderebilirler. Eğer sizde Bursa'da ikamet ediyorsanız yada ikamet edebilme şansınız varsa firmanın iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru için alttaki linke tıklayarak size uygun olan pozisyonların iş başvuru şartlarını inceleyerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Bilim Makina İş Başvurusu

 https://www.secretcv.com/firma/bilim-makina-san-tic-a-s-is-ilanlari

 
Bilim Makine Bursa İş Başvurusu 2017 Bursa Organize Sanayi İş İlanları İnşaat Teknikeri Alımı Yapan Firmalar 2017 Lojistik Elemanı Arayan Firmalar 2017 Personel Alımı Yapan Firmalar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.