Beyçelik Gestamp Personel Alımı İş İlanları 2017

Bursa'da uzun zamandır istihdama katkı sağlayan firmalarımızdan birisi olan Beyçelik Bursa ilinde sektörün lider firması konumundadır.

Beyçelik Gestamp Personel Alımı İş İlanları 2017

Bursa'da uzun zamandır istihdama katkı sağlayan firmalarımızdan birisi olan Beyçelik Bursa ilinde sektörün lider firması konumundadır. ARGE çalışmaları ve teknolojisi ile Sac ve Kalıp işleri yapan firma Bursa Nilüfer‘de bulunan üretim fabrikasında görev yapabilecek yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktadır. Sizde Bursa Nilüfer'de iş aruyorsanız firma tarafından yayınlanan işçi ve beyaz yaka personel alımlarına başvuru yapabilirsiniz. Beyçelik iş başvurusu yapmak isteyenler için ilanlarını yayında tutmaktadır.

Beyçelik Kalıp ve Sac şekillendirme işleri ile Organize Sanayi bölgesinde bulunan üretim fabrikasında müşterilerine hizmet vermektedir.Tabiki iş ilanları sadece işçi statüsünde iş arayanlar için değil beyaz yaka yani ofis çalışanları içinde yayınlanmaktadır. Yurt içinde üretim yaparak farklı ülkelerede ihracat yapan firmanın  hangi pozisyonlarda alımlar yapacağını incelediğimizde.

unibet giriş

Beyçelik İş İlanları

⇒ Kalıp Montaj Elemanı,
⇒ Kaynak Operatörü,
⇒ Kalıp Elemanı,
⇒ Gazaltı Kaynak Operatörü
⇒ Pres Operatörü,
⇒ Cad / Cam Sorumlusu
⇒ Lojistik Formeni

Beyçelik personel alımı yapmaya aralıksız devam ediyor. Beyçelik firmasına İş Başvurusu yapmak isteyen adaylar için iş ilanlarına başvuru yaparak kesinlikle şansınızı deneyebilirsiniz. Yukarıda sıralanan pozisyonlarda istenen şartları incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bursa Beyçelik İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/beycelik-kalip-ve-oto-yan-san-paz-tic-a-s-is-ilanlari-c11799-p1963/ 

 
İşçi Alımı Yapan Fabrikalar 2017 Beyçelik Sac ve Kalıp İş Başvurusu Bursa Beyçelik Kalıp Firması İşçi Alımı Mavi Yaka İşçi Alımı Yapan Şirketler İşçi Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.