Bereket Enerji Personel Alımı İş İlanları 2017

Denizli merkezli olan ve ülkemizin enerji sektöründe hizmet veren bir kaç şirketi arasına girmeyi başarmış olan Bereket Enerji yenilenebilir enerji üretimi yaparak ilklere imza atmaya devam ediyor.

Bereket Enerji Personel Alımı İş İlanları 2017

Denizli merkezli olan ve ülkemizin enerji sektöründe hizmet veren bir kaç şirketi arasına girmeyi başarmış olan Bereket Enerji yenilenebilir enerji üretimi yaparak ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye genelinde farklı illerde personel alımı yapacak olan kurum sektörde çalışmak isteyenlere iş imkanı sağlayacaktır. Bereket Enerji bünyesinde çalışmak isteyenler yayında olan kadroları inceleyerek iş başvurularını yapabilirler. Toplam çalışan sayısını 2 bin kişinin üzerine çıkarmayı planlayan firma sürekli yeni personellere ihtiyaç duymaktadır.

Bereket Enerji sektörü dışında faaliyet gösterdiği Mermer ve Perakende sektörleri içinde iş ilanları yayınlamaktadır. Kurmuş olduğu Hidroelektrik Santrallerinde ihtiyacı olan kadrolar içinde alım yapacak olan firma farklı bir çok pozisyon için çalışanlara ihtiyaç duymaktadır.

Bereket Enerji İş İlanları

⇒ Mekanik Bakım Operatörü
⇒ Mermer Teknikeri
⇒ Özel Kalem Müdürü / Yönetici Asistanı
⇒ Kumanda Operatörü
⇒ İnsan Kaynakları Elemanı
⇒ Satınalma Elemanı

Yukarıda sıraladığımız kadrolar için başvurular devam etmektedir. Denizli başta olmak üzere Yalova,Aydın ve Muğla ilinde personel almaya devam etmektedir. Ayrıca firma tarafından Tekniker alımlarıda devam etmektedir. Başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki linki kullanarak ilan sayfasına ulaşabilirler.

Bereket Enerji İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/bereket-enerji-uretim-as-is-ilanlari-c16840-p7506/ 

 
Bereket Enerji A.Ş. İş Başvurusu 2017 Bereket Enerji Santraller Eleman Alımı Bereket Enerji Tekniker Alımı 2017 Denizli Bereket Enerji Açık Pozisyonlar Enerji Üretim HES İş Başvurusu 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.