Bekçi Alımları Yeniden Başlayabilir

Önümüzde ki aylar da yeni bekçi alımlarının olabileceği bilgisi Başbakan tarafından duyuruldu.

Bekçi Alımları Yeniden Başlayabilir

Artan terör olaylarından sonra bazı şehirlerde mahalle bekçileri alınmıştı, ancak bekçi alımları beklenildiği gibi olmamış sadece bir kaç ilde alımlar yapılmıştı. 65. Hükümetin başbakanı olan Binali Yıldırım görev başına geldikleri günden bu güne kadar yaşananları değerlendirdiği basın açıklamasında bekçi alımları ile ilgilide açıklamalarda bulundu. Bu açıklamada verilen mesajlardan biride önümüzdeki günlerde bekçi sisteminede geçilebileceği bilgisini verdi.

Şehirler'de çarşı ve mahallelerde görev yapacak olan bekçi sistemine geçilebileceği bilgisini verdi. Başbakan Binali Yıldırım Köy koruculuğu sistemininde doğu illerinde terör olaylarının yaşandığı bölgelerde kalıcı ve geçici köy koruculuğununda genişletileceğini söyledi. Terör olaylarından olumsuz etkilenen vatandaşlarada destek olmaya devam edeceklerine dikkat çekti.

restbet

Tüm bu açıklamalara rağmen bekçi alımlarının ne zaman başlayacağı belli değildir. Şayet bekçi alımı olursa en az ilkokul mezunu ve kamu personeli seçme sınavı olmadan alımlar yapılacaktır. Bekçi alımı ile ilgili merak ettikleriniz ve ilanlar hakkındaki gelişmeler için isbilgileri.com'u takip edebilirsiniz.

 
Bekçi Alımları Tekrar Başlayabilir Bekçi Alımları Bekçi Alımları Yapılacak Mı? Bekçi Alımları Nezaman Başlıyor Bekçi Alımı Korucu Alımı Geçici Köy Korucusu Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
ibrahim dorğun     2016-11-27 bekçi aluımı olacak mı