Beğendik Mağazaları Personel Alımı 2017

Ankara Kocatepe'de 1993 yılında ilk mağazasını açarak faaliyetlerine başlayan Beğendik Mağazaları günümüzde Bursa, Konya, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri ve Ankara illeri başta olmak üzere 50 ye yakın mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Beğendik Mağazaları Personel Alımı 2017

Ankara Kocatepe'de 1993 yılında ilk mağazasını açarak faaliyetlerine başlayan Beğendik Mağazaları günümüzde Bursa, Konya, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri ve Ankara illeri başta olmak üzere 50 ye yakın mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Mağazacılık sektöründe Türkiye’de peşin fiyatına taksit uygulamasını kullanan, sektöre barkod sistemini kazandıran Beğendik Mağazaları müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için farklı pozisyonlarda görev alabilecek personellere ihtiyaç duymaktadır. 

Beğendik Mağazaları insan kaynakları departmanı personel alımı yapmak üzere açık olan pozisyonları personel alım sayfası üzerinden güncel olarak yayınlamaktadır. İlan sayfasını takip ederek Beğendik Mağazaları Personel Alımı yapacağı pozisyonları inceleyebilirsiniz. Şimdi dilerseniz alımlar için verilmiş olan iş ilanlarını inceleyelim.

Beğendik Mağazaları İş İlanları

⇒ Satış Personeli,
⇒ Kasap,
⇒ Elektrik Teknisyeni,
⇒ Unlu Mamuller Elemanı,
⇒ İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı,
⇒ Züccaciye Satış Personeli,
⇒ Şarküteri Satış Personeli,

Beğendik Mağazaları personel alımı yapacağı pozisyonları yukarıdaki gibidir ve bu pozisyonlar için personel alımlarına devam etmektedir. İsbilgileri.com sizler için güncel iş ilanlarını takip ederek paylaşmaya devam edecektir. Yukarıda vermiş olduğumuz Beğendik Mağazaları açık pozisyonlara iş başvurusu yapmak isteyen iş arayanlar alttaki bağlantı linkine tıklayıp iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

http://www.yenibiris.com/begendik-magaza-isletmeleri-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari?firma=105556

 
Beğendik Mağazaları Beğendik Mağazaları Kasiyer İş İlanları Beğendik Mağazaları İşçi Alımı Beğendik Mağazaları Personel Alımı Eleman Arayanlar Eleman Alımları Bursa İş İlanları Konya İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.