Banvit Personel Alımı İş İlanları

Banvit personel alımı yapacağı pozisyonları kariyer sayfası üzerinden duyurdu.

Banvit Personel Alımı İş İlanları

Banvit İşçi ve Personel Alımı

Türkiye'de tavuk denildiğinde ilk akla gelen markalardan biridir Banvit, Bandırma ilinde faaliyetlerini sürdüren Banvit personel alımı yapmaya devam etmektedir. Banvit personel alımlarında iş güvenliği uzmanı, işçi, üretim elemanı başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için alım yapmaktadır. Banvit alım yapacağı pozisyonlar için farklı kişisel özellikler talep edebilmektedir.

Banvit personel eleman alımı için vermiş olduğu ilanlarda toplam kaç personel alımı yapılacağı hakkında net bir rakam verilmemiştir. Aşagıdaki başvuru şartları işçi statüsünde çalışmak isteyen adaylar için verilmiştir. Diğer pozisyonlar için farklı niteliklerde talep edilmektedir.

Banvit İş Başvuru Şartları:

• Sıcak satış konusunda tecrübeli,

• Kendine verilecek bölgede mevcut satışları arttırıp, yeni satış noktaları ekleyebilecek,

• Hedef ve sonuç odaklı,

• İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, ikna yeteneği yüksek,

• 3. kişilere karşı şirketimizi temsil etme sorumluluğuna sahip,

• En az Lise mezunu ya da tercihen Ön Lisans / Açıköğretim Fakültesi mezunu,

• 30 yaşını aşmamış,

• Ehliyeti ve aktif sürüş tecrübesi olan,

• SRC belgesi ve psikoteknik belgesi olan personeller başvuruda bulunarak Banvit ile çalışma fırsatını elde edebilirler.

Yukarıda sıralanan başvuru şartlarını yerine getiren adaylar altta paylaştığımız bağlantıyı kullanarak Banvit güncel iş ilanlarını inceleyebilir size uygun olan sekshatti.info pozisyonlara başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/banvit-a-s-is-ilanlari-c1972-p10670/  

 
Banvit İşçi Alımları Banvit Personel Maaşları 2017 Banvit Plasiyer Alımı 2017 Banvit Yem Fabrikası İşçi Alımı Banvit Personel Alımı 2017 Banvit İşçi Alımı 2017 Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ayhan     2020-08-30 Değerli yetkili, Özgeçmişimin şirketinize değer katabileceğim uygun pozisyonlar için değerlendirilmesini rica ederim. İlginize teşekkür ederim