Babacan Yapı İnşaat Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Babacan Holding bünyesinde hizmet vermekte olan Babacan Yapı İnşaat sektöründe gerçekleştirmiş olduğu projeleri ile insanların güvenini kazanmayı başarmıştır.

Babacan Yapı İnşaat Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Babacan Holding bünyesinde hizmet vermekte olan Babacan Yapı İnşaat sektöründe gerçekleştirmiş olduğu projeleri ile insanların güvenini kazanmayı  başarmıştır. Babacan Yapı büyüme hedefleri doğrultusunda daha fazla insana ulaşabilmek için yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. İstanbul Avrupa yakasında personel alımı yapmaya devam eden firma beyaz yaka ve mavi yaka kadroları için iş ilanları yayınlamaya devam etmektedir. İnşaat sektöründe iş arayanların ilanlarını takip ettiği firmalar arasında olan Babacan Yapı nitelikli personel alımı yapmaya devam etmektedir.

Babacan Yapı yapmış olduğu konut projelerinin satış bölümünde çalışabilecek işinin uzmanı Satış Müdürü aramaktadır. Eğer bu konuda bir tecrübeniz varsa hemen bu  pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Yayında olan bir diğer ilan ise Konut Satış Danışmanıdır bu pozisyonda çalışabilmek için en az Lise Mezunu olmanız yeterlidir. İşinizde de tecrübeli olmanız firmada daha kolay iş bulmanıza yardımcı olacaktır.

Babacan Yapı İş İlanları

⇒ Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı
⇒ Call Center/Çağrı Merkezi Operatörü
⇒ Harita Mühendisi
⇒ Elektrik Mühendisi
⇒ Otel Müdürü
⇒ Satış Direktörü.

Yayında olan iş ilanlarından bir bölümü

yukarıdaki gibidir. İnşaat firmalarında iş arayan okurlarımız Babacan Yapı iş ilanlarına başvuru yaparak bu firmada çalışmayı tercih edebilirsiniz. Sayfanın altında sizler için paylaştığımız adrese tıklayıp ilgili sayfa üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 

https://www.secretcv.com/firma/babacan-yapi-is-ilanlari 

 
Babacan Yapı İnşaat İş Başvurusu İnşaat Personeli Arayan Firmalar Gayrimenkul Satış Danışmanı İş İlanları İstanbul İnşaat Sektörü İş İlanları 2017 İşçi Personel Alımları 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.