Aydın Tekstil Personel Alımı İş İlanları

Aydın Tekstil Personel Alımı Yapacağı Pozisyonları Açıkladı.

Aydın Tekstil Personel Alımı İş İlanları

Aydın Tekstil Personel Alımı

Aydın Tekstil insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Aydın Tekstil iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Aydın Tekstil iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Aydın Tekstil personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Tekstik sektörünün ülkemizde tanınan büyük markasından biri olan Aydın Tekstil personel alımı yapmaya ara vermeden devam ediyor. Bünyesinde binlerce çalışana iş imkanı veren bu büyük tekstil firmasında çalışmak istiyorsanız altta haberimizin devamında Aydın Tekstil iş ilanları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

bahsine giriş

Aydın Tekstil İnsan Kaynakları

Vizyon

Müşterilerimize en son kumaş trendlerini, en ileri teknoloji ile sunmak. Sektörün ilerlemesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak.

Aydın Tekstil de, sürekli geliştirdiğimiz insan kaynakları uygulamaları ve modern yönetim teknikleriyle, iş arkadaşlarımızın mutluluklarını ve memnuniyetlerini sağlarız. Burada emeğin kıymetini çok iyi biliyoruz. Ve emeğe hak ettiği saygıyı gösteriyoruz.

Misyon

Döşemelik, perdelik, yatak kumaşı ve ev tekstili sektörlerinde son teknolojiyi kullanan, çevreye ve insan sağlığına duyarlı, yenilikçi, moda merkezli ve müşteri odaklı yaklaşımımızla dünyada tercih edilen lider firma konumumuzu korumak ve müşterilerimize rekabet avantajı sağlamak. İnsanların günlük yaşamın karmaşasında huzur buldukları sıcak yuvaları için ürettiğimiz modern ve konforlu kumaşlarla, geleneksel kültürümüzü gelecek nesillere taşımak.

Aydın Tekstil Personel Alımı

Personel alımlarını sadece ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için yapmaktadır. Aydın Tekstil tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak için kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca altta paylaştığımız linki kullanarak firmaya cv gönderebilirsiniz.

www.aydintekstil.com.tr/SendCv.aspx

 
Aydın Tekstil Eleman Alımı Aydın Tekstil İnsan Kaynakları Aydın Tekstil İş Başvurusu Aydın Tekstil Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Asuman saracoglu aydin     2023-07-27 Tekstil atölyesinde ortaci olarak is ariyorum
İsmail çalık     2022-10-18 İşsizim iş arıyorum işe alırsanız sevinirim teşekkürler
Kayserili     2020-11-30 Berbat bir yer kafalarına göre çalıştırıp çıkarıyorlar işe giren pişman oluyor ben oldum güvenilmez bir yer işten anlamayan insanlar dolu
Saniye bekişoglu     2020-06-17 4 sene seher tekstilde çalıştım ardından şehir değiştirdiğimizde istanbulda ayakkabı fabrikasında çalıştım şimdi iş arıyorum ve uygun görürseniz çalışmak istiyorum
Servet küçükkarga     2019-11-05 Merhabalar,lacom makinası operatoruyum 7 yıllık tecrubem var. Boytes a.s de çalıştım.eleman ihtiyacınız olursa ulaşmanız dileğiyle..iyi çalışmalar.
Mustafa     2019-10-02 Ben 2014 2015te aydin mensucatta calistim jarse aprede yeniden is ariyorum tekstil isiyde calisiyorum makinaciyim eyer tekstil isinde calismak istiyorum
Hüseyin akkuş     2019-02-27 Eleman alıyor musunuz?
Musa er     2018-10-23 Dokuma işçi yim lütfen yardımcı olun saygılar
Zafer Temür     2016-12-23 Desen operatörlugu yaptım bir an önce ise girmem lazım