Avrupa Göz Hastanesi Personel Alımı 2017

İstanbul'da faaliyetlerine devam eden en gelişmiş teknolojiler ile sağlık hizmeti sunan Avrupa Göz Grubu hastaneleri personel alımı yapıyor.

Avrupa Göz Hastanesi Personel Alımı 2017

İstanbul'da faaliyetlerine devam eden en gelişmiş teknolojiler ile sağlık hizmeti sunan Avrupa Göz Grubu hastaneleri personel alımı yapıyor. Avrupa Göz hastanesi İstanbul'un farklı semtlerindeki hastanelerine çok sayıda personel alımı yapacaktır. Avrupa Göz Grubu hastanelerinde sadece sağlık personeli değil farklı pozisyonlar içinde eleman alımları yapmaktadır. İş başvurusu yapıp Avrupa Göz Hastanesi bünyesinde çalışmak istiyorsanız vakit kaybetmeden başvuru yapmanız gerekmektedir.

Avrupa Göz Hastanesi Malatya, Elezığ, Kütahya ve Isparta ilinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu nedenle bu iilerde ikamet edenlerde ilanları inceleyerek açık olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirler. Sürekli olarak personel ihtiyacı olan Avrupa Göz Hastanesi bünyesinde çalışmak isteyenler aşağıda yayınlanan güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

⇒ Ameliyat Bilgi Sorumlusu,
⇒ Göz Hastalıkları Uzmanı,
⇒ Yurtdışı Hasta Danışmanı,
⇒ Anlaşmalı Kurumlar ve ÖSS Uzmanı,
⇒ Stajyer,
⇒ Anketör,

Yukarıda verdiğimiz pozisyonlar yayında olan ilanlar arasından sadece bir kaç tanesidir. İlanlara ilköğretim, Lise ve Üniversite mezunlarının başvurabileceği pozisyonlar yer  almaktadır. Türkiyenin en büyük göz hastanesi olan Avrupa Göz Hastanesinde çalışmak isteyenler alt kısımda yer alan kırmızı renkli bağlantıdan İş Başvurusu yapabilir.

http://www.kariyer.net/avrupa-goz-grubu-is-ilanlari-c37663-p0/

 
Avrupa Göz Grubu Açık Hastane İlanları Avrupa Göz Hastanesi İş Başvurusu 2017 İstanbul Avrupa Göz Hastaneleri Eleman Alımı Stajyer Alımı Yapan Hastaneler 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
dilek karazeybek     2016-12-23 temiźlik görevlisi olarak çalışmak istiyorum