ATK İnşaat Personel Alımı İş İlanı

ATK İnşaat Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.

ATK İnşaat Personel Alımı İş İlanı

ATK İnşaat Personel Alımı

ATK İnşaat insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. ATK İnşaat iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? ATK İnşaat iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. ATK İnşaat personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

İnşaat sektöründe ülkemizin ismi tanındık ve kendini kanıtlamış firmalardan biri olan ülkemizin yükselen değeri ATK inşaat personel alımı yapmaya ara vermeden devam ediyor. Sizde ATK inşaat gibi büyük bir firmaya iş başvurusu yapmak istiyorsanız merak ettiğiniz tüm ayrıntılara haberimiz sayesinde ulaşabileceksiniz.

ATK İnşaat İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve ilgili Bölüm Yöneticisi tarafından gerçekleştirilen mülakatlardan sonra, pozisyonun gerektirdiği kişilik envanteri ve yetkinlik testleri uygulanır. İnsan Kaynakları bölümü son aşamaya kalan adayların referans araştırmalarını tamamlayarak iş teklifini gerçekleştirir.

İnsan Kaynakları Politikalarının ana hedefi; çalışanlarımızın bilgi, beceri ve yeteneklerini işlerine etkin ve verimli bir biçimde yansıtmalarını sağlayacak süreçlerin tasarlanması ve uygulanması, değerlerini koruyarak, hedeflerimize ulaşma yolunda motivasyonu yüksek çalışanların oluşturduğu kurum kültürü yaratmak.

Eleman seçme ve yerleştirmede ana ilkemiz; işin gerektirdiği yetkinliklere (bilgi, beceri, davranış) sahip, eğitim düzeyi yüksek, yeniliklere açık, proaktif, kendisini ve işini geliştirme potansiyeli olan, takım çalışmasına yatkın, değerlerimizi benimseyip yaşatacak kişileri şirkete kazandırmaktır.

Uzun vadede başarı, doğru kişilerin işe alınmasına ve çalışan sürekliliğine dayanır. İşe alım sürecindeki amacımız, müessesemizin  başarısına katma değer sağlayacak kişilerin organizasyonumuza dahil edilmesidir.

ATK İnşaat Personel Alımı

ATK inşaat personel alımı için yayınlamış olduğu iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler firmanın insan kaynakları sayfası üzerinden yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Alt kısımdaki linki kullanarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

http://www.atkinsaat.com/documents/insan.html

 
ATK İnşaat İnsan Kaynakları ATK İnşaat iş Başvurusu ATK İnşaat İş İlanları ATK İnşaat işçi Alımı ATK İnşaat Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Maruf     2018-09-10 Merhaba ben iskeleciyim iş arıyorum ayriyetten boya alci siva isleride yapiyorum deneyimli bir ustayim şuan da rusyada Rönesans sirketinde calismaktayim ve işim burda bitti. Yeni bir iş aramaktayim kendime saygilar.
Begench atayew     2018-01-05 Iş arayorum
hasan körmeçl,i     2017-03-17 merrhba eskavatör oprtrüyüm 20 yıllık pasoportum hazır sizinle beraber yurt dışı işinde çalışmak isterim
İsmail Gūltekin     0000-00-00 Halen yurt içinde faal olarak kamp amirliği yapıyor olup,yurt dışında görev almak istiyorum.
Kemal Delice     0000-00-00 Ben vinç, forklift operatörüyüm ayrıca ağır nakliye şoförüyüm yurt dışında çalışmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim