Ata Holding Personel Alımı İş İlanları

Ata holding personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır.

Ata Holding Personel Alımı İş İlanları

Ata Holding Personel Alımı 

Ata Holding insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Ata Holding iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Ata Holding iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Ata Holding personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Türkiyenin büyük kuruluşlarından biri olan Ata Holding personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu büyük kuruluşun sizde bir parçası olmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek kurum hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ata Holding İnsan Kaynakları

Bunun için;
Çalışanlarımızın yeteneklerini ortaya çıkararak onların şirket amaçları doğrultusunda fayda sağlamasını da sağlayacak sistemlerin ve yetenek havuzlarının oluşturulması,
Kuruma bağlı, çalışma ortamı dışında da bu şirketin bir parçası olmaktan gurur duyan ve bunu dile getiren bir kültür oluşturmak,
Çalışanlarımıza hem kendilerinin, hem kurumun memnuniyet duyacağı etkin kariyer yönetimi sistemleri kurmak,
Etkin ve motive bir insangücü yapısı oluşturmak üzere gerekli liderliğin sergilenmesini sağlayacak altyapının oluşturulması bizler için kritik yaklaşımlardır.

Holding ve Grup Şirketlerinin uyum içinde, etkin, rekabetçi bir yapıya erişmeleri ve sürekli gelişim içinde olmaları için, onlarla birlikte çalışarak Holding birikim ve gücünün seferber edilmesi için Online Sweet Bonanza Oyna gerekli İnsan Kaynakları Politikalarını oluşturarak yürütmek en temel İnsan Kaynakları yaklaşımımızdır.

Ata Holding İş Başvurusu

Ata Holding gurup şirketlerinden birinde çalışmak istermisiniz alttaki linki kullanarak Ata Holding iş doeda ilanlarını inceleyebilir ve size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.ataholding.com.tr/index.php/hakkimizda/insan-kaynaklari-yaklasimimiz/

 
Ata Holding eleman alımı Ata Holding insan kaynakları Ata Holding iş başvurusu Ata Holding iş ilanları Ata Holding işçi alımı Ata Holding personel alımı 2017 İş Bilgileri Persnel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.