Argon Kaynakçısı arayan firma ve kurumlar

Argon kaynakçısı iş ilanları özel bir işlem olan ve argon gazı ile yapılan kaynak işini yapabilen kişilerin başvuru yapabileceği bir iş koludur. Tecrübeli olmak önemlidir.Argon kaynakçısı alımı yapan firmalar hangileridir?

Argon Kaynakçısı arayan firma ve kurumlar

Argon kaynakçılığı adını argon gazı ile yapılan kesme ve birleştirme işinden alır. Argon gazı ile yapılan kaynak diğer kaynaklarla karşılaştırıldığında daha sağlam ve daha kalıcıdır. Argon kaynakçısı iş alanları genellikle endüstri, sanayi ve inşaat sektörüdür. Herkes argon kaynağı yapamaz. Gaz ile yapıaln ilem olduğundan tecrübesiz kişiler gazın patlamasına sebep olabilir. Bundan dolayı agon kaynakçılığı bir iş sektörü olmuştur ve tecrübeli işi bilen kişiler istihdam edilmektedir.

Argon Kaynakçıları maaş olarak şirketine göre değişse de özel sektörde 2 bin 500 TL ile 3 bin TL arası maaş alırlarken bu ücret mesailerle birlikte 4 bin TL'yi aşmaktadır. Yurt dışında ise Argon kaynakçısı maaşını dövüz üzerinden alır. Bulunduğu ülkeye göre maaşlarını euro ya da dolar cinsinden alırlar. TÜrk lirasıyla bu ücret en az 5 bin tl olur.

2017 Argon Kaynakcısı iş ilanları incelediğimizde 4 adet ilana rastalamaktayız. Argon Kaynakçısı alımı yapan firmalar hangileridir?

  • Ersey Makina (İstanbul Avrupa)

Şirket çok iyi decerede argon kaynağı yapabilecek 3 personel alımı yapacaktır. En az lise mezunu olması ya da piyasada argon kaynağı yapmayı çok iyi öğrenmiş olması gerekmektedir.

Adres: Ömerli Mah. Ilgaz Sk. No:11 Hadımköy yolu üzeri 34555 Hadımköy Arnavutköy / İstanbul Tel: 0212 798 33 88 Web Sitesi: www.erseymakina.com.tr

  • Ünteks Boya Baskı Apre Teks. San. İç ve Dış Tic. A.Ş. (Tekirdağ, Çorlu)

Fabrikada elektrik ve argon kaynağı yapabilecek tercihen yüksek okulların veya meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun argon elektrik kaynağı ile paslanmaz boru kaynağı yapabilen askeliğini yapmış, gerektiğinde fazla mesaiye kalabilecek ve Çorlu, Lüleburgaz ve Tekirdağ da ikamet edenler aranmaktadır.

Adres: Misinli Köyü Çorlu Tekirdağ Tel: 0282 675 16 16 Web Sitesi: www.unteksboya.com

  • Gemaş Genel Müh. Mek. San. Tic. A.Ş. (izmir Menderes Cumaovası)

Menderes ITOB organize sanayi bölgesinde yüzme havuzu ekipmanları üretimi yapan firma Argon kaynakçısı alacaktır. Argon ve elektrik kaynağı ile paslanmaz çelik boru kaynağı yapabilen, teknik resim okuma kabiliyeti olan, asker engeli olmayan, gerekli durumlarda fazla mesaiye kalabilecek personel alınacaktır.

Adres: İTOB Organize sanayi bölgesi 10001 Sk. No:28 Tekeli-Menderes İzmir. Tel: 0232 799 03 60 Web Sitesi: www.gemas.com.tr

  • Modern Karton San. ve Tic A.Ş. (Tekirdağ Çorlu)

Endüstriyel projelerde yer almış, gazaltı, argon ve elektrik kaynağı ile çelik ve paslanmaz boru kaynağı yapabilecek, kaynakçılık belgesine sahip, askerlik durumu bulunmayan en az lise mezunu tercihen meslek lisesi ilgili bölüm mezunu gazlatı, argon ve elektrik kaynakçısı laımı yapılacaktır.

Adres: Ulaş OSB Mah. D100 Cd. No: 77/33 59930 Ergene Tekirdağ Tel: 0282 655 58 21 Web Sitesi: www.modernkarton.com.tr

Yukarıdaki ilanlara başvurmak için irtibat nuamralından ya da web siteleri üzerinden iletişim kurarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 
Argon Kaynakçısı iş ilanları 2017 argon kaynakçısı alımı yapan firmalar 2017 gazaltı kaynakçısı iş ilanları 2017 elektrik kaynakçısı iş ilanları 2017 kaynakçı alımı iş ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.