Ankara Liv Hospital Personel Alımı 2017

LİV Hospital personel alımı yapacağı kadroları yayınlamış olduğu iş ilanları ile tamamlamayı hedefliyor. Sizde yayında olan iş ilanlarına başvuru yapabilmek için haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Ankara Liv Hospital Personel Alımı 2017

LİV Hospital başkent Ankara başta olmak üzere uzman kadrosu ile sağlık sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir. Dünyenın en gelişmiş sistemleri ile İleri tanı ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı LİV Hospital hastaneleri kısa süre içerisinde tercih edilen özel hastanelerden biri olmayı başarmıştır. Kısa süre içerisinde farklı illerde açtığı şehir hastaneleri ile hizmet vermeye devam eden kurumun iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan kadrolara iş başvurusu yapabilirsiniz.

LİV Hospital hastanelerinde farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alacaktır. Sağlıklı yaşamayı sevenler için Türkiyenin farklı illerinde hizmet veren hastane Misafir Hizmetleri Görevlileri, Radyoloji Teknisyenleri, Biyomedikal Uzmanı, Raportör, Satınalma Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, Teknisyen, Poliklinik Hemşiresi ve Hemşire alımı yapmaktadır. Hastane tarafından yayınlanan güncel iş ilanları ise şu şekildedir.

LİV Hospital İş İlanları

⇒ Anlaşmalı Kurumlar Uzmanı,
⇒ İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı,
⇒ Pazarlama Müdürü,
⇒ Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı,
⇒ Muhasebe Uzmanı,

LİV Hospital tarafından yayınlanan kadrolar yukarıda sıraladığımız gibidir. Size uygun olan iş ilanlarının iş başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurusu yapmak için sayfanın altındaki bağlantıya tıklayarak insan kaynakları sayfası tarfından yayında olan güncel iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

LİV Hospital İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/mlp-saglik-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c69967-p0/

 
İstanbul LİV Hospital İş Başvurusu LİV Hospital Ankara Eleman Alımı LİV Hospital Ankara İş Başvurusu LİV Hospital İş İlanları LİV Hospital Personel Alımı Eleman Alımları Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.