Ankara Koru Hastanesi Personel Alımı 2017

Ankara ilimizin Sincan İlçesinde bulunan başkentimizin en iyi özel hastaneleri arasında gösterilen Özel Koru Hastanesi bünyesine yeni personel alımı yapacaktır.

Ankara Koru Hastanesi Personel Alımı 2017

Ankara ilimizin Sincan İlçesinde bulunan başkentimizin en iyi özel hastaneleri arasında gösterilen Özel Koru Hastanesi bünyesine yeni personel alımı yapacaktır. Ankara'da sağlık sektöründe çalışmak isteyenlere farklı pozisyonlarda iş ilanları yayınlamış olan kurumun açık pozisyonlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Farklı poliklinikler ile hastalarına en iyi hizmeti verebilmek için kendini sürekli olarak geliştiren Özel Koru Hastanesi Sağlık MYO Mezunları ve üniversitelerden yeni mezun olmuş adaylara iş imkanları sunmaktadır.

Ankara'da yaşıyor ve sağlık sektöründe çalışmak istiyorsanız Koru sağlık grubuna bağlı olarak hizmet veren hastanelerin personel alım ilanlarına vakit kaybetmeden başvurunuzu yapabilirsiniz. Ankara Hastane iş ilanları arasında yayınladığı ilanlar ile teknisyen alımlarıda yapan kurumun iş ilanları aşağıdaki gibidir.

Ankara Koru Hastanesi İş İlanları

⇒ Sıhhi Tesisat Ustası,
⇒ İnşaat Teknikeri,
⇒ Muhasebe Personeli,
⇒ Hemşire,
⇒ Ameliyathane Hemşiresi.

Personel alımı devam eden kadrolar şimdilik bu ilanlar ile sınırlıdır. Ankara ilinde ikamet eden ve iş arayan adaylar Özel Koru Hastanesi iş ilanlarını alt kısımda paylaşacağımız linki kullanarak takip edebilirler. Yeni açılan kadrolarda aynı sayfa üzerinden yayınlanmaktadır.

http://www.kariyer.net/erer-saglik-ve-egitim-kurumlari-isletmeciligi-a-s-is-ilanlari-c37088-p36056/

 
Ankara Hemşire Alımı Yapan Hastaneler Ankara Özel Hastaneler İş İlanları 2017 Koru Sağlık Grubu Açık Pozisyonlar Özel Koru Hastanesi İş Başvurusu Sağlık Personeli Alımı Memur Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.