Anadolu Jet Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizde faaliyetlerine ara vermeden uzun yıllardır devam etmekte olan Anadolu Jet, her yıl bünyesine yeni personeller alarak büyümeye devam etmektedir.

Anadolu Jet Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizde faaliyetlerine ara vermeden uzun yıllardır devam etmekte olan Anadolu Jet, her yıl bünyesine yeni personeller alarak büyümeye devam etmektedir. Havacılık sektöründe iş arayanlar için ihtiyacı oldukca ilan yayınlayarak kadrosuna yeni çalışma arkadaşları alan Anadolu Jet insan kaynakları departmanı tarafından yayınlanmış olan ilanlara başvuru yaparak iyi bir işe sahip olabilirsiniz.

Anadolu Jet iş ilanlarına nasıl başvuru yapabilirsiniz? Anadolu Jet Türk Hava Yolları tarafından iç hat uçuşlarında müşterilerine uygun fiyata uçuş imkanı sağlamayı amaçlayarak kurulmuştur. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyen adaylar Anadolu Jet firmasının internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanlar ile personel alımı yapmaktadır. Personel ihtiyacı olduğu durumlarda internet sitesi üzerinden ilan yayınlayarak alımlarını gerçekleştirmektedir.

Anadolu Jet Mülakat Süreci

 Peki, iş görüşmelerinde başarı sağlamanın sırrı ne? Ne yazık ki bu konuda genel geçer bir formül yok. İş dünyasında çoğu zaman olduğu gibi başarı koşullar, kişiler ve kuralların etkileşiminden doğuyor. Ancak kurallar sözcüğünü de boşuna kullanmadık. İş görüşmelerinde yol gösterecek bazı rehber kurallardan söz etmek mümkün. Belli başlıları aşağıdaki şekilde: Başvuru yaptığınız şirket hakkında araştırma yapın. Mümkünse üniversitede düzenlenen şirket tanıtımlarına katılın. İnternet sitesini, varsa rapor ve yayınlarını inceleyin.

Başvurduğunuz pozisyonu hakkında bilgi sahibi olun. Aynı görevde çalışmış birisiyle konuşun. Pozisyonun sorumluluk ve getirilerini anlamaya çalışın. İş dünyasını ilgilendiren güncel gelişmelerden, başvuru yaptığınız sektör ve pozisyona ilişkin yeniliklerden haberdar olun. Gerekirse her başvuru için farklı özgeçmiş ve mektuplar hazırlayın. 

Havayolları firmaları arasında en hızlı büyüyen firma olan Anadolu Jet’te çalışmak isteyenler aşağıda verdiğimiz linki kullanarak duyurular bölümüne ulaşabilirler. İlanlarda bu sayfa üzerinden yayınlandığı için sayfayı sürekli olarak takip etmenizde fayda var.

Anadolu Jet İş Başvurusu

http://www.anadolujet.com/aj-tr/corporate/news/announcements/index.aspx

 
Anadolu Jet Hostes Maaşları Anadolu Jet Kabin Memuru Maaşları 2017 Anadolu Jet Kariyet İş Başvurusu AnadoluJet Personel Alımı AnadoluJet Kabin Memuru Alımı AnadoluJet İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.