Ambar Memuru Personeli Alımı İş İlanları 2017

Türkiye'nin neresinde yaşıyorsanız yaşayın kolaylıkla iş bulabileceğiniz bir meslek dalı olan Ambar Sorumlusu pozisyonu için yayında olan yüzlerce ilan arasından kendinize uygun bir iş bulabilirsiniz.

Ambar Memuru Personeli Alımı İş İlanları 2017

Türkiye'nin neresinde yaşıyorsanız yaşayın kolaylıkla iş bulabileceğiniz bir meslek dalı olan Ambar Sorumlusu pozisyonu için yayında olan yüzlerce ilan arasından kendinize uygun bir iş bulabilirsiniz. Fabrikalar başta olmak üzere lojistik firmalarının tümünün ihtiyacı olan bir pozisyondur. Firmaların depolarına giren tüm ürünlerin düzenlenmesi malların giriş ve çıkışlarının kontrol edilmesi için Ambar Sorumlularına her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Firmalar bu pozisyon için en az lise mezunu olan ve bu sektörde deneyimi olan kişilere ihtiyaç duymaktadır.

Firmaların depoladığı ürünlerin giriş ve çıkışından sorumlu olan bu personeller ciddi bir sorumluluk üstlendiği için kesinlikle bu meslek hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Sizde bu sektörde iş arıyorsanız firmalar tarafından yayınlanan iş ilanlarının başvuru şartlarını kontrol etmelisiniz. Altta genel olarak firmaların Ambar Memuru olarak çalışmak isteyenlerden istediği nitelikleri sizler için sıraladık.

Ambar Memuru Sorumluluğu ve İstenen Nitelikler

⇒ Malzeme stok giriş ve çıkışlarına ait sistem hareketlerini yapmak.
⇒ ISO TS 16949:2009 ve ISO 14001:2004 konularında bilgi sahibi olmak.
⇒ Alanında en az  1 Yıl deneyimli Olmak.
⇒ Windows ve paket program deneyimine sahip ( Login stok-  Netsis )
⇒ Dış depolardaki stok hareketlerini takip etmek
⇒ Aylık ve yıl sonu sayımlarını yapmak.

Yukarıdaki nitelikler genel olarak firmalar tarafından istenmektedir. Firmaların kriterleri farklılık gösterebilmektedir yayınlanan ilanlar arasında kendinize uygun olan kadroları inceleyip vakit kaybetmeden iş başvurusu yapabilirsiniz. Sektörde çalışmak isteyenler için yayında olan ilanları sizler için sıraladık. Altta verdiğimiz linki kullanarak iş ilanları sayfasına ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/ambar-memuru-is-ilanlari-p99  

 
Ambar Memuru Ambar Memuru Alan Fabrikalar Ambar Personeli Arayan Firmalar 2017 Ambar Personeli İş Başvurusu 2017 Depo Elemanı İş İlanları Depo Görevlisi Alımı Personel Alımları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.