AKSA İşçi Personel Alımı 2017

Aksa Enerji personel alımı yapmak içim farklı pozisyonlarda personel alımı yapmaktadır.

AKSA İşçi Personel Alımı 2017

Türkiye’nin ilk Biyogaz Santrali’ni kurmuş olan Enerji devi Aksa 1977 yılında kurulmuştur. Ülkemizin bazı bölgelerindeki enerji ihtiyacını karşılamak üzere Mardin ve Hakkari ilinde enerji santralleri kurarak yatırımlarına devam etmekte olan Aksa Enerji personel alımı yapmaya devam etmektedir. Aksa Enerji yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yatırımlar ile ülkemizin iş istihdamına katkı sağlamaya devam etmektedir. Sizde Aksa Enerji firması tarafından verilen iş ilanlarına başvuru yaparak bu firmanın bir çalışanı olma şansını yakalayabilirsiniz.

Aksa enerji bünyesinde faaliyetlerini bayşanslı sürdürmekte olan departmanların çalışan ihtiyaçlarını karşılamak üzere yayınlanan ilanları inceleyerek sizde iş sahibi olabilirsiniz. İnsan kaynakları birimi tarafından yürütülen iş başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak ve yayında olan ilanları incelemek için haberimizin devamındaki bilgilere göz atabilirsiniz. İşte firma tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarından bir kaçı;

Aksa Enerji İş İlanları

⇒ Satış Mühendisi,
⇒ Elektrik Bakım Teknikeri,
⇒ Elektrik Elektronik Mühendisi,
⇒ Ücretlendirme ve Yan Haklar Uzman Yardımcısı,
⇒ Servis Destek Görevlisi,
⇒ Servis Teknisyeni,
⇒ Yönetici Asistanı,
⇒ Satış Uzman Yardımcısı,

Alım yapılacak olan kadrolardan bir kaçı yukarıdaki gibidir. Eğer sizde ilanların tamamını incelemek istiyorsanız hemen sayfamızın altındaki bağlantıyı tıklayıp iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz. AKSA İşçi personel Alımı iş başvurusu için öncelikle ilan sayfasındaki pozisyonların başvuru şartlarını incelemeleri çok önemlidir.

http://www.kariyer.net/kazanci-holding-is-ilanlari-c5315-p30198/

 
Personel Alımı Aksa Enerji Aksa Enerji İş Başvurusu AKSA İşçi Alımı İş Başvurusu AKSA İşçi Alımı AKSA Personel Alımı AKSA Iş Başvurusu AKSA Eleman Alımı İşçi Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mehmet Karaosman     2017-01-05 Ben de çalışmak ıstiyorum acil ihtiyacim var çok zor durumdayım 2aydir işsizim ilgilenirseniz sevinirim. Yardimci bile yaparım.