Akçelik Personel Alımı İş İlanları

Akçelik personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Akçelik Personel Alımı İş İlanları

Akçelik Personel Alımı

Akçelik insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Akçelik iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Akçelik iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Akçelik personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

1978 yılında kurulan Akçelik demir çelik sektörünün en büyük markalarından biri olarak uzun yıllardır ülkemize hizmet vermeye devam etmektedir. Çalışmaları ve büyüme hedefleri doğrultusunda sektörün öncü markası olan Akçelik personel alımı yapmaya devam etmektedir. Sizde Akçelik bünyesinde çalışmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Akçelik İnsan Kaynakları

1978 yılında İzmir de kuruldu,Müşteri beklentilerini en üst kalitede, rekabet edebilir bir fiyatla ve zamanında karşılamayı ilke olarak benimseyen AKÇELİK; 1990 yılında İzmir Atatürk organize sanayi bölgesinde 15.000 m² alana sahip fabrikasında parlak çelik üretimine başladı.

2002 yılında Taysad organize sanayi bölgesinde 12.800 m²  alana sahip yeni soğuk çekme ve kabuk soyma tesisinin yatırımlarını devreye aldı.

2004 yılında 3500 m²  alana sahip Konya şubesi hizmete girdi. 2012 yılında Taysad Organize Sanayi Bölgesindeki 14.000 m2 kapalı alana sahip lojistik merkezini devreye almıştır. 2012 yılı içerisinde 4000m2 alana gaysohbeti.info sahip Ankara şubesi hizmete girmiş olacaktır.

30 yılı aşkın tecrübesi, uzman kadrosu ve ilkeli  çalışma anlayışıyla çalışan AKÇELİK firması, Gebze ,İzmir ve Konya’da 50.000 m² alanda müşterilerine özel çözümler üretmeye devam etmektedir…

Müşterilerimizin Alaşımlı-Alaşımsız çelik taleplerini zamanında, en uygun fiyat ve istenen kalitede hizmet anlayışıyla karşılamak

Akçelik İş Başvurusu

Personel alımlarını genellikle yatırımlarının olduğu Kocaeli ilinde yapacaktır. Alttaki bağlantıdaki sayfayı ziyaret ederek firmanın güncel iş ilanlarını inceleyerek size uygun pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.akcelik.com.tr/kurumsal/ik-kariyer/

 
Akçelik eleman alımı Akçelik insan kaynakları Akçelik iş başvurusu Akçelik iş ilanları Akçelik işçi alımı Akçelik personel alımı 2021 Personel alımı 2021 İş ilanları 2021 İş bilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Nafiye Altunbaş     2021-09-20 Cat temizlik işe çok ihtiyacım var.eds Namet firmalarda çalıştım montaj ve paket leme de