Akçansa Personel Eleman Alımı

Sabancı Holding bünyesinde hizmet vermekte olan ülkemizin en büyük çimento üretim tesislerinden bir tanesi olan Akçansa personel alımı yapacağı pozisyonları yayınlamış olduğu ilan ile duyurdu.

Akçansa Personel Eleman Alımı

Sabancı Holding bünyesinde hizmet vermekte olan ülkemizin en büyük çimento üretim tesislerinden bir tanesi olan Akçansa personel alımı yapacağı pozisyonları yayınlamış olduğu ilan ile duyurdu. Sizde Akçansa çimento fabrikasında çalışmak istiyorsanız yayında olan pozisyonları inceledikten sonra açık pozisyonlara başvurunuzu yapabilirsiniz.

Sabancı Holding bünyesinde bulunan Akçansa firması 2018 yılında büyüme hedefleri doğrultusunda yıl sonuna kadar ihtiyacı olan kadrolar için personel almaya devam edecektir. Akçansa firması her yıl bünyesine aldığı yeni personeller ile bir çok kişiye iş imkanı sunarak ülke ekonomisinede ciddi anlamda katkı sağlamaktadır. Her pozisyon için farklı başvuru şartları belirleyen firma yapılan tüm başvuruları değerlendirerek bünyesine en uygun adayları seçmektedir.

İstanbul başta olmak üzere Çanakkale ve Kocaeli illerinde personel alımı yapan firma iş başvurularını almaya devam etmektedir. Özellikle Çanakkale köprü projesi için personel alımları hala devam etmektedir. Firma tarafından yayında olan pozisyonlar aşağıda verilmiştir.

Akçansa İş İlanları

⇒ Genel Başvuru, 
⇒ Proses Kontrol Uzmanı,
⇒ İnsan Kaynakları Memuru,
⇒ Çimento Satış Sevkiyat memuru,
⇒ Müşteri Temsilcisi 
⇒ Teknik Pazarlama Uzmanı,
⇒ Agrega Tesis Şefi.

Kariyer sayfası üzerinden yayında olan tüm ilanların başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz. Akçansa iş ilanları arasında olan genel başvuru bölümünü sayesinde deneyimli deneyimsiz tüm adaylar firmaya iş başvurusu yapabilmektedir. 2018 yılı boyunca devam edecek olan personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda paylaştığımız linke tıklayarak ilan sayfasını ziyaret edebilirler.

https://goo.gl/Z3fMvx

 
Lise mezunu İş İlanları 2019 Sabancı Lise mezunu personel alımı Akçansa İş başvurusu 2018 Akçansa İşçi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.